Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hamšíkov Neapol si poradil s rímskym AS, Juventus tentokrát nezaváhal

Sumár výsledkov dnešných zápasov talianskej Serie A.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Futbalisti SSC Neapol zvíťazili v sobotňajšom šlágri 10. kola talianskej Serie A nad AS Rím 2:0. K víťazstvu ich nasmeroval už v 3. minúte efektným zakončením Gonzalo Higuain, zisk troch bodov poistil päť minút pred koncom Jose Callejon. Slovenský reprezentant a kapitán SSC Marek Hamšík hral do 66. minúty, potom prenechal miesto na trávniku Walterovi Garganovi.

Súper futbalistov ŠK Slovan Bratislava v I-skupine Európskej ligy UEFA 2014/2015 skresal náskok Rimanov v priebežnej tabuľke najprestížnejšej súťaže na Apeninskom polostrove a po sobote na nich z tretej priečky stráca štyri body. Vo štvrtok privíta na domácom trávniku v rámci 4. kola EL Young Boys Bern, ktorému prednedávnom vo Švajčiarsku podľahol 0:2.

Pozíciu lídra tabuľky potvrdili futbalisti úradujúceho majstra Juventus Turín, ktorí v sobotu nezaváhali a na pôde Empoli triumfovali 2:0. Pred druhým AS Rím majú štvorbodový náskok.

Druhý triumf v sezóne si pripísali hráči FC Parma. V sobotu zdolali na domácom trávniku milánsky Inter vďaka dvom gólom Paola De Ceglieho 2:0 a odlepili sa z posledného miesta v tabuľke Serie A. Inter je priebežne deviaty.

Serie A - 10. kolo:

SSC Neapol - AS Rím 2:0 (1:0)

Góly: 3. Higuain, 85. Callejon.

/M. HAMŠÍK za domácich do 66. min/

FC Empoli - Juventus Turín 0:2 (0:0)

Góly: 60. Pirlo, 72. Morata. ČK: Tonelli (Empoli)

FC Parma - Inter Miláno 2:0 (1:0)

Góly: 5., 76. De Ceglie

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články