Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovenský Zlatan. Najdrahší nákup súčasného majiteľa a je silný ako kôň

OSTRAVA - Volajú ho Slovenský Zlatan. Chvály znejú z každej strany, je silný ako kôň. Bol najdrahší nákup súčasného majiteľa
Zdroj: 40151
Zdieľajte:

Ladislav Almási. Zaujímavý zjav slovenského futbalu. Dvojmetrový obor, ktorý nosí na drese číslo 99 - ako legendárny hokejista Wayne Gretzky.

Silný ako kôň, Slovenský Zlatan

Záujem bol z Ruska a Maďarska, no napokon zakotvil v českej Ostrave. Súčasný majiteľ klubu Václav Brabec za neho "vysolil" najviac peňazí v histórii - 12 miliónov českých korún.

V Česku znejú na adresu Almásiho samé chvály. „Má silu ako kôň. Zároveň mu nechýba solídna technika, ale – napriek vysokej postave – ani rýchlosť,“ píše portál isport.cz.

Prečítajte si aj

Čistky v Lyone po hanbe s Angers: Pätica na predaj, vyhadzov ďalšej hviezdy pre incident v kabíne

V zápase s Pardubicami dostal najlepšie hodnotenie spomedzi všetkých hráčov Ostravy (7) a okamžite sa stal miláčikom náročného ostravského publika.

„Zdobí ho tiež stopercentný prístup, skromný charakter. Jeho nová prezývka? Slovenský Zlatan,“ pokračuje v chválospevoch isport.cz.

Na Slovensku hral naposledy v Ružomberku, spod Čebraťa putoval na hosťovanie do ruského Achmatu Groznyj. Rusi si ho chceli nechať, záujem bol aj z maďarskej Puskásovej akadémie.

Almási si vybral Ostravu. Baník aj vďaka jeho kvalitným výkonom je po štyroch kolách českej ligy tretí. Vyhral tri zo štyroch zápasov, má najlepší útok (11 gólov). Almási má na konte jeden gól a jednu asistenciu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: isport.cz

Diskusia

Podobné články