Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tréner Weiss prehovoril o nových posilách: Kto by to mal byť?

BRATISLAVA - Tréner Vladimír Weiss avizuje nové posily. Kto by to mal byť?
Zdroj: 39452
Zdieľajte:

Slovan Bratislava po postupe cez írsky Shamrock nastúpil v 2. kole kvalifikácie Ligy majstrov. Na Tehelnom poli pred tisíckou divákou privítal švajčiarskeho šampióna Young Boys Bern, zrodila sa bezgólová remíza.

Do týždňa dve či tri nové posily pre Slovan, avizuje Weiss

Tréner Vladimír Weiss bol spokojný s nasadením aj výsledkom. V pozápasových vyjadreniach avizoval nové posily, ktoré by mali prísť už do týždňa.

„Vedome som pustil Erika Daniela a Kenana Bajriča na hosťovanie. Nepočítal som s nimi a nechcel som ich držať v tíme. Verím, že do týždňa dotiahneme príchod 2–3 nových hráčov," cituje tréner belasých pravda.sk.

Prečítajte si aj

Weiss sa sťažoval, že jedna z plánovaných posíl ho podviedla: Mal by to byť tento reprezentant!

„Sú to slovenskí i zahraniční hráči. Verím, že ma už nik neoklame. Hráč, ktorému som dôveroval a ktorý veľmi chcel prísť, na poslednú chvíľu odmietol prestup. No možno mu to zarazil klub… Je to výborný hráč, reprezentant. V decembri mu končí zmluva, chceli sme za neho i zaplatiť. Škoda toho transferu,” dodal.

Stroskotaný transfer sa týkal arménskeho reprezentačného krídelníka Tigrana Barseghyana, ktorý pôsobí v kazašskom klube FC Astana.

Tréner Weiss nemenoval konkrétne, o aké posily by sa malo jednať, no v kuloároch sa hovorí o Samuelovi Mrázovi z Empoli a Tihomirovi Kostadinovovi z Ružomberka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: pravda.sk

Diskusia

Podobné články