Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezda slovenskej ligy mieri do Dynama Kyjev

KYJEV - O pár dní to bude oficiálne! Hviezda slovenskej ligy na odchode do Dynama Kyjev
Zdroj: 39975
Zdieľajte:

Venezuelčan Eric Ramirez patril v uplynulej sezóne slovenskej Fortuna ligy k najväčším hviezdam. So 16 presnými zásahmi bol druhým najlepším strelcom.

Ramirez do Dynama Kyjev

Mal prestúpiť do ruského Rubinu Kazaň. Jeho prestup však z neznámych dôvodov skrachoval. Podľa jednej verzie boli dôvodom zdravotné problémy hráča. Podľa druhej žiadali agenti príliš vysokú províziu za realizáciu transferu z Dunajskej Stredy do Kazane. Informuje o tom portál prsport.net.

Prečítajte si aj

Slovan v prípade postupu v 3. predkole LM proti prijateľnejšiemu súperovi

Podľa tohto zdroja mieri Ramirez do ukrajinského Dynama Kyjev. Do Kazane mal prestúpiť za tri milióny eur. Ukrajinský tím je pripravený ponúknuť 1,5 milióna eur. Slovenský klub žiada tri milióny eur, no tie pravdepodobne nedostane.

Podľa Transfermarketu je trhová hodnota venezuelského futbalistu na úrovni dvoch miliónov eur. Prestup Ramireza do Kyjeva schválil aj samotný tréner Mircea Lucescu.

Ramirez hral za Dunajskú Stredu od roku 2019. V slovenskej lige odohral dovedna 54 zápasov, strelil v nich 23 gólov.

Portál prsport.net píše o tom, že Ramirezov prestup sa uskutoční počas letného prestupového obdobia a prestupová čiastka do Dynama Kyjev bude na úrovni 2-3 miliónov eur.

Prestup do Kyjeva by sa mal uzavrieť koncom tohto týždňa, čaká sa ešte na ukrajinské víza a následne by mal útočník absolvovať vstupnú lekársku prehliadku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: prsport.net

Diskusia

Podobné články