Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kmotrík: Aby sme sa vyhli tlaku agentov a iných klubov. Slovan predĺžil zmluvy s kvartetom dôležitých hráčov

BRATISLAVA - Slovan sa chce vyhnúť tlaku agentov a iných klubov. V predstihu predĺžil s kvartetom dôležitých hráčov zmluvy
Zdroj: 34421
Zdieľajte:

Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava predĺžil zmluvy so štyrmi hráčmi. "Belasí" na klubovom webe oznámili, že do roku 2023 môžu počítať s Dávidom Holmanom, Joerim de Kampsom, Ibrahimom Rabiuom a Vladimírom Weissom. Všetci mali doposiaľ platný kontrakt do leta tohto roka.

Generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml. uviedol, že pre klub je dôležité udržať kostru úspešného mužstva a preto si poistil služby dôležitých hráčov: "Podpisom nových zmlúv s našimi dôležitými hráčmi deklarujeme naše ambície. Kostru mužstva sme dlhodobo skladali a ako klub sme nastavení tak, že sa snažíme udržať kvalitu, ktorá nám môže pomôcť pri dosahovaní našich cieľov. Všetkým týmto hráčom sa v lete končila zmluva a boli by voľní, preto sme ich budúcnosť riešili s časovým predstihom, aby sme sa neocitli pod žiadnym tlakom agentov či iných klubov.

Prečítajte si aj

Takto vyzerá boj o miesto v zostave? Bale požiadal Mourinha, aby ho nenominoval a nechal v Londýne

Dnes vieme, že v lete budeme mať kostru tímu opäť pokope a vieme, s ktorými hráčmi môžeme v najbližších rokoch počítať. Dôverujeme im a dôležité je, že sami sú motivovaní bojovať ďalej za Slovan. Veľmi sa teším, že budú naďalej pôsobiť v belasom drese a verím, že spoločne budeme úspešní."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články