Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Aký hráč, taký tréner! "Pitbull" Edgar Davids sa zapojil do roztržky hráčov, červená hneď v premiére

LISABON - Nekompromisný bol ako hráč a rovnako aj ako tréner. "Pitbull" Edgar Davids sa zapojil do roztržky hráčov, vylúčený hneď v premiére
Zdroj: 38223
Zdieľajte:

Edgar Davids bol známy nielen výbornými výkonmi na ihrisku, ale tiež svojou nekompromisnosťou v osobných súbojoch a tvrdosťou častokrát až za hranou.

Zjavne si tento prístup preniesol aj do trénerskej kariéry. Hneď vo svojej premiére na lavičke treťoligového portugalského Olhanense dostal červenú kartu, keď sa po bezgólovej remíze a záverečnom hviezde zapojil do roztržky hráčov.

Edgar Davids s červenou kartou hneď v premiére

Okamžite po tom, ako rozhodca poslednýkrát fúkol do píšťalky, vzplanul konflikt medzi trénerom Lusitana Jose Bizzara a hráčom Olhanense Lelecom.

Edgar Davids okamžite zakročil snažiac sa zabrániť svojmu zverencovi v konflikte so súperovým trénerom. Dostal sa však do problémov a uvidel červenú kartu. Jeho náprotivok Bizzaro, ktorý konflikt začal, prekvapujúco videl len žltú.

Prečítajte si aj

VIDEO Zlatanova rozcvička sa stala virálom! Jednému z trénerov však asi všetko jedno nebolo

Davidsa červená karta poriadne naštvala. Odmietol absolvovať pozápasový rozhovor a zmizol zo štadióna.

Prezident Olhanense sa zastal legendárneho futbalistu a trénera. „Rozhodca chcel byť protagonistom. Aby mohol svojim deťom rozprávať, že vylúčil Davidsa."

47-ročný Edgar Davis sa trénerskej taktovky v Olhanense ujal len minulý týždeň. Táto práca je jeho prvou od roku 2014, kedy odišiel z funkcie hráča a trénera v Barnete.

Šéf Olhanense Torres po angažovaní Edgara Davidsa: „Bol to rýchly a jednoduchý proces. Davids bude vynikajúci tréner a preto sme ho angažovali."

„Je to veľká postava svetového futbalu a so všetkou pozornosťou, ktorú prinesie a dvere, ktoré nám otvorí, je to bonus," netajil Torres aj marketingový zámer.

„Ale najali sme ho na to, aby trénoval a veríme v jeho schopnosti," dodal.

Edgar Davids pozornosť veru strhol hneď vo svojej premiére. Žiaľ, nie práve pozitívnym spôsobom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články