Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Divočina v Paríži

Futbalisti Paríža St. Germain zvíťazili v piatkovom zápase 10. kola francúzskej Ligue 1 nad nováčikom Racingom Lens 3:1.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Zverenci trénera Laurenta Blanca sa priblížili k lídrovi súťaže Olympique Marseille na rozdiel štyroch bodov, provensálsky tím však má k dobru nedeľňajší domáci duel s Toulouse. Už v utorok čaká na Paríž dôležitý súboj v Lige majstrov na pôde APOELu Nikózia.

Duel Lens - PSG sa hral na národnom štadióne Stade de France a mal pikantnú príchuť pre kormidelníka Racingu Antoinea Kombouareho, ktorý v minulosti hráčsky aj trénersky pôsobil v PSG. Jeho tím viedol po góle Coulibalyho, no ešte do prestávky Cabaye a Maxwell naklonili misky váh na stranu favorita. Ten hral bez viacerých zranených opôr - Zlatana Ibrahimoviča, Thiaga Silvu, Ezequiela Lavezziho, Davida Luiza, Marquinhosa či Lucasa Digneho.

Krátko po prestávke Cavani zvýšil z jedenástky na 3:1, no zápas nedohral, keď v krátkom čase dostal dve žlté karty. Z tímu RC Lens sa porúčali predčasne pod sprchy až dvaja hráči - Gbamin a Le Moigne.

Francúzska liga - 10. kolo:

Racing Lens - Paríž SG 1:3 (1:2)

Góly: 10. Coulibaly - 28. Cabaye, 34. Maxwell, 54. Cavani (z 11 m), ČK: 53. Gbamin, 60. Le Moigne - 58. Cavani

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články