Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Povedali mi, že mi zostáva mesiac života! Gattuso otvorene o svojej chorobe

NEAPOL - Tréner Gennaro Gattuso otvorene o svojej chorobe. Povedali mi, že mi zostáva mesiac života!
Zdroj: 37842
Zdieľajte:

Hlavný tréner Neapolu Gennaro Gattuso povedal, prečo musí viesť tím so zalepeným okom.

Gattuso: Povedali mi, že mám mesiac života

„Mám autoimunitné ochorenie, myasthenia gravis. Posledných 10 dní som bol mimo svoju myseľ. Teraz chcem povedať deťom, ktoré si myslia, že nevyzerajú krásne v zrkadle: život je krásny a mali by ste mu vyjsť naproti bez strachu, bez skrývania."

Prečítajte si aj

Jordi Evole: Messi mi povedal, ako chce ukončiť kariéru. Prekvapilo ma to

„V každom prípade som nažive, aj keď mi povedali, že mi zostáva ešte mesiac života. Ale buďte si istý, že neumieram. S touto chorobou žijem už 10 rokov, je to už tretíkrát, čo ma zasiahla a tentokrát to bola tvrdá rana. Samozrejme, všetko sa podarí a budem ešte krajší. Nerád to všetko vidím, ale prejde to," vyhlásil odhodlane tréner talianskeho tímu.

„Viem, že moji hráči sa báli, že ma takto uvidia, aj keď som to posledných pár dní tajil. Tak veľmi som bojoval sám so sebou. Cítim sa nepríjemne pri pomyslení na to, keď ma takto ľudia vidia. Treba to však akceptovať, pretože v živote sú oveľa horšie veci a mal som šťastie, že som robil, čo sa mi páči, “- cituje Gattusa Sky Sport Italia.

Neapol v stredu remizoval doma s Turínom 1:1. V tabuľke Serie A figuruje Gattusov tím na piatej pozícii. Na tímy pred sebou však má zápas k dobru a v prípade plného bodového zisku v dohrávke by sa vyšvihol na tretiu pozíciu znamenajúcu miestenku v Lige majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sport Italia

Diskusia

Podobné články