Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bývalá hviezda Barcelony posilou treťoligistu? Šance sú 50-50, vyhlásil prezident klubu

MURCIA - Španielsky treťoligista chce miešať kartami v Copa del Rey. Snaží sa získať bývalú veľkú hviezdu Barcelony. Šance na to sú 50-50, vyhlásil prezident klubu
Samuel Eto´o, bývalá hviezda Barcelony.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Copa del Rey, alebo španielsky pohár, je súťaž, ktorý zvykne prinášať drámu a adrenalín. Najmä, keď sa do neskorších fáz kvalifikuje tím z nižších súťaží. V tejto sezóne sa o to chce pokúsiť treťoligová Murcia.

V 1. kola sa stretne s účastníkom najvyššej La Ligy Levante. Predstavitelia Murcie navrhli za miesto konania zápasu v Spojených arabských emirátoch.

Posilní Samuel Eto´o španielskeho treťoligistu?

Prezident klubu Morris Pagniello má veľké plány. Bývalý hviezdny útočník Barcelony Samuel Eto´o je jeho vysnívanou posilou. Chce ho angažovať na zápas proti Levante.

Prečítajte si aj

Šokujúce priznanie manželky Thiaga Silva: Neuveríte, čo od neho žiada!

„V súčasnosti by som povedal, že šance na podpísanie Samuela Eto´oa sú okolo 50-50. Budúci týždeň budeme vedieť, či dokážeme Eto´oa podpísať, ak nie, máme pripravený plán G. Musel by hrať, kebyže ho podpíšeme a úlohou trénera je, aby mu našiel miesto v tíme," vyhlásil Pagniello pre Radio MARCA.

„Je nám jasné, že zápas proti Levante je veľmi dôležitý a je čas na výnimky."

Keď je reč o radikálnej myšlienke odohrať zápas španielskeho Copa del Rey v Spojených arabských emirátoch, obzvlášť pri súčasnej náročnej situácii s pandémiou Covidu, Pagniello je o tomto nápade pevne presvedčený.

„Máme niekoľkých investorov v Mexiku a Spojených arabských emirátoch, ktorí môžu túto operáciu finančne podporiť," dodal.

Samuel Eto´o sa stal nedávno účastníkom dopravnej nehody. Do jeho automobilu nabúral autobus, keď sa vracal zo svadby v Kamerune. Skončil v nemocnici, utrpel zranenie hlavy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Radio Marca

Diskusia

Podobné články