Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho: Kimmich bude vyhrávať individuálne ocenenia, je to absolútne fenomenálny hráč

LISABON - Stal sa nenápadným hrdinom finále Ligy majstrov. José Mourinho sa nad ním rozplýva: Absolútne fenomenálny hráč, ktorý bude vyhrávať individuálne ocenenia!
Zdroj: 36236
Zdieľajte:

Joshua Kimmich. Nenápadný hrdina finále Ligy majstrov. Emblém nového Bayernu, ktorý môže vytvoriť dynastiu a vyhrať "ušatú trofej" aj niekoľko rokov po sebe.

Kimmich bol zvyčajným partnerom Thiaga Alcantaru v strede zálohy pod Hansim Flickom. Ale z dôvodu zranenie Benjamina Pavarda sa vrátil na svoju pôvodnú pozíciu pravého obrancu. Nevadilo mu to, hral fantasticky a bol to práve on, kto famózne centroval na gólovú hlavičku Kingsleyho Comana, ktorá rozhodla o výhre Bavorov s PSG 1:0.

Obrovské slová chvály na adresu Kimmicha zazneli z úst Josého Mourinha, ktorý v ňom vidí potenciál dosahovať nielen výrazné tímové úspechy, ale aj zbierať individuálne ceny.

Prečítajte si aj

Narodil sa v utečeneckom tábore, dnes si zahrá finále Ligy majstrov a patrí medzi najväčšie hviezdy súčasnosti

Kimmich bude vyhrávať individuálne ceny, prognózuje Mourinho

„Vidím ho hrať výborne na pravej obrane, ľavej obrane, v strede obrany, na pozícii šestky, osmičky, desiatky... má kvality byť všade," hovoril uznávaný tréner pre DAZN.

„Zdá sa mi ako veľmi inteligentný, čo sa týka futbalu, chápe momenty zápasu a rozumie rozdielom medzi pozíciami, vie čo musí robiť tu a vie čo musí robiť tam. Myslím si, že je to fenomenálny, absolútne fenomenálny hráč."

„Pre Bayern je víťazstvo v Lige majstrov omnoho dôležitejšie ako pre niekoho vyhrať individuálnu cenu, ale vidím tohto chlapca po boku Lewandowskeho, Neuera, v elitnej skupine hráčov, ktorí vyhrávajú individuálne ocenenia."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: DAZN

Diskusia

Podobné články