Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Solskjaer chce Škriniara stoj čo stoj! Za Slováka vraj Man Utd núka dvojicu hráčov

MANCHESTER - Britské médiá prišli najnovšie s informáciou podľa ktorej má Manchester Utd. za Milana Škriniara ponúkať na výmenu túto dvojicu hráčov
Zdroj: 35794
Zdieľajte:

Prestupové špekulácie ohľadom Milana Škriniara neutíchajú. Najčastejšie sa s jeho menom zmieňuje Manchester United.

Tréner Solskjaer spoliehal v tejto sezóne prevažne na stopérsku dvojicu Harry Maguire - Victor Lindelof, no chce posilniť stred obrany.

Najnovšie talianske Calcio Mercato prinieslo informáciu o tom, že Man Utd ponúka Interu Miláno výmenou za Škriniara dvojicu Alexis Sanchez a Chris Smalling.

Obaja strávili túto sezónu na hosťovaní v Taliansku - Chilan Alexis Sanchez v Interi a Smalling zanechal dobrý dojem v AS Ríme.

Rimania by chceli Smallinga kúpiť natrvalo, no predstavy manažmentu "vlkov" a "červených diablov" o kúpnej cene sa líšia o tri milióny eur. Informuje o tom Sky Sport Italia.

Prečítajte si aj

Škriniara sa zastal klub, v ktorom prerazil do veľkého futbalu! Predať ho by bola chyba, odkazuje Interu

O Škriniarovom odchode zo San Sira sa špekuluje už dlhšie. Údajne dobre nepasuje do systému trénera Antonia Conteho s troma obrancami. V záverečných zápasoch sezóny talianskej Serie A stratil slovenský obranca pozíciu v základnej zostave, čo nahráva šumom o jeho potenciálnom odchode.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Calcio Mercato, Sky Sport Italia

Diskusia

Podobné články