Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Trápiaca sa Jihlava odvolala trénera Radu

Vedenie českého futbalového klubu Vysočina Jihlava v utorok odvolalo trénera Petra Radu aj s jeho asistentom Zdeňkom Kluckým.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Trápiaci sa tím, ktorý aktuálne figuruje na poslednom mieste Synot ligy, povedie do konca roka Roman Kučera. Ten dlhé roky pôsobil pri mládežníckych tímoch Jihlavy či ako reprezentačný tréner "16-tky", informuje portál idnes.cz.

Päťdesiatšesťročný Rada pracoval v Jihlave desať mesiacov, v závere minulého roka nahradil na lavičke Františka Komňackého. Po necelom ročnom pôsobení sa mu stali osudnými slabé výsledky. Tímu vôbec nevyšiel štart do novej sezóny, keď po deviatich zápasoch má na konte jedno víťazstvo, jednu remízu a sedem prehier.

"Petr Rada a Zdeněk Klucký si zaslúžia veľké ďakujem za prácu, ktorú u nás odviedli. Zohrali dôležitú úlohu v našom hernom a výsledkovom vzostupe v uplynulej sezóne, keď tím doviedli od zostupujúcich starostí až k ôsmemu miestu. Bohužiaľ, nová sezóna zostáva výrazne za naším očakávaním a my sme boli na nepriaznivú situáciu nútení zareagovať," cituje idnes.cz Jiřího Pecha, predsedu klubového predstavenstva.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články