Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ružomberok odchádza z Trenčína s nulou

AS Trenčín - MFK Ružomberok 3:0 v 30. kole - sumár, text
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

AS Trenčín - MFK Ružomberok 3:0 (2:0)

Góly: 6. Rundič, 35. Van Kessel, 89. Bero. Rozhodoval: Weiss, ŽK: Hajradinovič, Baez – Bartoš, Lovás, 2552 divákov

zostavy a striedania:

AS Trenčín: Volešák - Čögley, Kleščík, Rundič, Madu - Baéz - Simon, Hajradinovič, Opatovský (63. Malec), Holúbek (86. Mondek) - Van Kessel (82. Bero)

MFK Ružomberok: Kováč - Lupták, Kružliak, Nosek, P. Maslo (83. Szöke) - M. Nagy, Bartoš (76. Serečin) - Almaský (46. Lovás), Ďubek, Zreľák - Tawamba

Pre Trenčanov bol tento zápas v aktuálnej sezóne posledným domácim vystúpením. Už po šiestich minútach hry otvoril skóre navrátilec do zostavy Rundič, keď po prihrávke Holúbeka z voleja prekonal Kováča. Domáca aktivita pokračovala a Opatovského technickej strele nechýbalo veľa, aby skončila v sieti. V 11. minúte po rohovom kope Kleščíkova hlavička vystrašila obranu Ružomberka. Hostia sa v týchto chvíľach prevažne bránili a snažili sa vyrážať do nebezpečných kontier. Po dvadsiatich minútach hry bleskovo rozohral Madu, loptu nešťastne trafil vracajúci sa Lupták, no Kováč reflexívnym zákrokom zabránil gólu. Nigérijský krídelník Simon robil tímu spod Čebraťa problémy, čo vyústilo v 30. min do gólovej šance. Loptu posunul Hajradinovičovi, ktorý technickou strelou tesne minul ľavú tyč. O päť minút nato sa však Trenčania radovali druhýkrát. Hostia stratili loptu a domácim vyšiel rýchly protiútok, na konci ktorého bol Van Kessel. Ten na dvakrát prepasíroval loptu do siete – 2:0. V závere úvodného dejstva mal Trenčín veľkú chuť pridať i tretí gól. Ten doslova visel vo vzduchu, ale domáci strelci už Kováča prekonať nedokázali.

Po prestávke striedajúci Lovás dostal prihrávku za obranu, no v poslednej chvíli zastavil jeho strelu Rundič. Na opačnej strane Van Kessel ponúkol gólovú príležitosť Hajradinovičovi. Bosniansky stredopoliar ale v ideálnej pozícií zle trafil loptu. Šancu na premiérový ligový gól mal v 57. min Opatovský. V streleckej pozícií po prihrávke Simona neuspel. V rozpätí 66. až 69. min prišli chvíľky Van Kessela. Najskôr jeho strelu Kováč vyrazil. V druhom prípade oblúčikom poslal loptu Holúbekovi, ktorý však neskóroval. Ružomberok sa v závere snažil pritlačiť. To využil Van Kessel, bol rýchlejší ako obrana. Jeho pokus opečiatkoval žrď Kováčovej brány. Domácemu tímu sa napokon v závere podarilo pridať ešte jeden gól. Minútu pred naplnením riadneho hracieho času Malecovu strelu poslal do opustenej brány Bero na upravil na konečných 3:0.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články