Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo na odchode z Juventusu? Britské médiá prišli so šokujúcou správou

MADRID - O tom, že Portugalčan Cristiano Ronaldo opustí taliansky Juventus Turín, sa hovorí už niekoľko dní. Dnes bolo oznámené možné nové pôsobisko.
Zdroj: 29466
Zdieľajte:

Dôvod možného odchodu je v prípade portugalskej ikony prostý. Pandémia koronavírusu dostáva kluby do finančnej tiesne a týždenný plat 510-tisíc eur je priveľký luxus, ktorý si Juventus nemôže dovoliť. Stačiť nemusí ani ústupok zo strany hráčov, ktorí sa rozhodli na štyri mesiace vzdať svojich príjmov.

Prečítajte si aj

Odchod hviezdneho Ronalda? Juventus nemá na výber!

Kým v ostatných dňoch sa hovorilo najmä o možnom odchode Ronalda do anglického Manchestru United alebo francúzskeho PSG, britský denník The Sun dnes vyrukoval s úplne inou správou. Portugalčan sa má vrátiť do španielskeho Realu Madrid! Ten opustil v roku 2018, keď ho kúpili Turínčania za 117 miliónov eur.

Cristiano oslávil vo februári 35. narodeniny, a tak jeho trhová hodnota postupne klesá. The Sun, odvolávajúc sa na zdroje talianskeho periodika Corriere dello Sport tvrdí, že „stará dáma“ je ochotná pustiť svoj klenot za cca 57 miliónov eur.

Prečítajte si aj

V Madride sa nevzdávajú - Real chce stále získať „nepredajný“ klenot

„Viem, že Madrid miluje a rovnako miluje aj Real. Jeden z najlepších klubov na svete, ak nie vôbec najlepší. Má tam obrovské množstvo priateľov a nechal si tam pootvorené dvere. Ak by sa vrátil do Realu Madrid, vôbec by ma to neprekvapovalo,“ podporil špekulácie Ronaldov krajan José Fonte v rozhovore pre iné britské noviny The Daily Express.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: The Sun, The Daily Express

Diskusia

Podobné články