Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Senická telenovela nemá konca. Tréner Olejník skončil po troch dňoch

SENICA - FK Senica je opäť bez hlavného trénera. Ako v utorok informoval portál sport.sk, v klube len po troch dňoch skončil aj Jozef Olejník, ktorý minulý týždeň nastúpil po českom koučovi Michalovi Ščasnom.
Zdroj: 26690
Zdieľajte:

V prvom jarnom kole viedol mužstvo v Dunajskej Strede (0:0) Eduard Pagáč, ktorý je profesionálny tréner v klube v kategórii do 19 rokov a platí ho teda Slovenský futbalový zväz (SFZ). Pagáč dostal výnimku na jeden zápas, aby viedol prvé mužstvo.

Prečítajte si aj

Sparta Praha vyhodila trénera po prvom jarnom kole

V klube panuje turbulentné obdobie. Starý hlavný akcionár spoločnosť Peeble Beach Group, S.L. z Južnej Ameriky odstúpila k 5. februáru 2020 ako kontrolná skupina klub spoločnosti Kosmos Invest s.r.o. Zmena majiteľov ale nie je dotiahnutá, a tak zápas mohli odohrať a viesť hráči (aj z akadémie), resp. tréneri, ktorí sú aktuálne zazmluvnení a riadne zaregistrovaní.

„Pripadal som si ako v argentínskej telenovele,“ reagoval pre sport.sk 45-ročný Olejník. Vzápätí pridal podrobnosti: „Začnem niektorými faktami. Dostal som ponuku zo Senice, ktorú som prijal. Nový investor riešil príchod nových hráčov. V sobotu som prišiel do kabíny a bolo mi prostredníctvom funkcionára Ivana Tobiáša oznámené, že nemôžem viesť ďalej prípravu a nepôjdem ani na zápas do Dunajskej Stredy ako hlavný tréner. To je skutočnosť, ktorú som musel prijať a odraziť sa od nej. Neviem, či sa mám z toho smiať, alebo plakať.“

Prečítajte si aj

SFZ zverejnil detaily týkajúce sa vstupeniek na dôležitý zápas proti Írsku

„Pár dní pred jarnou časťou sme nespoznali prakticky žiadne odpovede. Existuje len veľa otázok. Musím sa priznať, že som sa na prácu tešil a rýchly koniec mi vhod nepadol. Vyskytla sa šanca vstúpiť ako tréner do najvyššej súťaže, tak som to prijal. Tešil som sa, že spoločnými silami niečo urobíme a budeme mužstvo výkonnostne posúvať. Vnímam to tak, že som bol vtiahnutý medzi dve kolesá, pôvodných a nových investorov, ktoré medzi sebou bojujú,“ dodal sklamaný tréner.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články