Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Pražský gigant na totálnom dne: Po fatálnej chybe z Plzne bez bodu a hráči bez dresov!

PLZEŇ - V šlágri kola českej elitnej futbalovej súťaže zvíťazila Plzeň nad Spartou Praha 1:0, keď sa o jediný gól zápasu postaral na začiatku druhého polčasu Michael Krmenčík. Ten využil ďalšiu hrubú chybu zadáka pražského giganta a nie zle hrajúcu Spartu poslal opäť do kolien.
Zdroj: 32413
Zdieľajte:

Frustrovaní hráči Sparty sa cenného bodu v šlágri nedočkali, keď ich opäť zradila veľká chyba v zadných radoch. Tá znamenala doslova darovaný gól súperovi, ktorý ako sa napokon ukázalo, bol rozhodujúci.

Po šlágri sa pod tribúnou sparťanských fanúšikov udiala málo vídaná vec. Fanúšikovia vyzvali hráčov pražského giganta aby im odovzdali svoje dresy a tí im vyhoveli. Po prehre tak Sparta z Plzne odchádzala bez bodu a hráči aj bez dresov.

Prečítajte si aj

Hapal na Wales nominoval aj jedného nováčika: Takto vyzerá súpiska sokolov na kľúčový boj o EURO

"Požiadali nás o dresy, tak sme im ich dali," uviedol po zápase kapitán Sparty Martin Frýdek. "Chápeme to. Nedarí sa nám, v tabuľke sme na tom tak, ako sme." Podľa lídra Sparty sa na mizérii pražského giganta podpisuje obrovský tlak na hráčov a atmosféra okolo pražského klubu: "Futbal je o chybách a my bohužiaľ chyby robíme. Veľmi nás to štve, bohužiaľ sa nám to stáva často. Je to zložité, ako na to reagovať a byť psychicky v pohode."

Trojica slovenských futbalistov Matúš Kozáčik (Plzeň), Lukáš Štetina a David Hancko (obaja Sparta) sledovala šláger len z lavičky náhradníkov. Sparte po jedenástich ligových kolách patrí s bilanciou 4-2-5 a skóre 18:18 až deviata ligová priečka, najbližšie sa slávny pražský klub predstaví v domácom súboji s Karvinou.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, sparta.cz, TASR

Diskusia

Podobné články