Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Brankár Islandu šokoval celý svet: Vedel som ako kopne Messi penaltu!

MOSKVA - Argentínski futbalisti iba remizovali vo svojom úvodnom vystúpení na MS v Rusku s Islandom 1:1. "Albicelestes" poslal v zápase D-skupiny do vedenia v 19. minúte Sergio Agüero, o štyri minúty neskôr debutant na svetovom šampionáte vyrovnal zásluhou Alfreda Finnbogasona.
Zdroj: 28872
Zdieľajte:

Hlasy po zápase (zdroj fifa.com):

Heimir Halgrimsson, tréner Islandu: "Pre Island je to obrovský úspech. Myslím si, že Argentína pôjde na tomto šampionáte ďaleko, o to viac si musíme tento výsledok vážiť. Vieme, akým talentom disponujú jej hráči, preto sme sa snažili nedať im priestor."

Pozrite si aj

Až 10 percent obyvateľov Islandu v dejisku MS: Fascinujúce VIDEO z invázie Vikingov v Moskve!

Prečítajte si aj

VIDEO Messi smutný hrdina zápasu: Argentína šokujúco zakopla s Islandom

Jorge Sampaoli, tréner Argentíny: "Súper hral veľmi defenzívne, Messi mal preto veľmi ťažkú úlohu. Nevedel si nájsť priestor na svoje manévre. Neklesáme však na duchu a naďalej veríme v naše schopnosti."

Hannes Halldorsson, brankár Islandu: "Jedenástka, ktorú som chytil, znamenala pre nás zisk bodu a ten nám môže pomôcť v našej snahe postúpiť zo skupiny. Viem, ako to Messi kope. Myslel som si, že vystrelí presne takto, pretože som pozeral veľa videí a naštudoval som si to."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články