Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hviezdy Realu: Ronaldo podpísal životnú zmluvu so sponzorom, Bale hráčom roka

MADRID - Najlepším futbalistom Walesu sa už šiestykrát stal Gareth Bale z Realu Madrid. Informovala britská BBC.
Zdroj: dailymail.co.uk
Zdieľajte:

Pre 27-ročného útočníka je to štvrtý triumf v ankete za sebou. Má za sebou skvelý rok, s reprezentáciou "drakov" sa dostal do semifinále EURO 2016 vo Francúzsku, s "bielym baletom" vyhral druhý titul v prestížnej Lige majstrov.

Prečítajte si aj: VIDEO Ronaldo po podpise novej zmluvy: Tento klub nosím vo svojom srdci

Stredopoliar Stoke City Joe Allen získal dve ceny, za najlepšieho ho zvolili jeho kolegovia hráči a aj fanúšikovia. Talentom roka sa stal 16-ročný Ethan Ampadu z Exeteru. Najlepšou futbalistkou Walesu sa stala Natasha Hardingová.

Walesania ocenili aj obrancu Bena Daviesa. Za waleský moment EURO označili jeho obranný zákrok po strele slovenského stredopoliara Mareka Hamšíka v úvodných minútach ich úvodného duelu B-skupiny na ME. Ten Wales vyhral 2:1 a naštartoval sa ku skvelému účinkovaniu na turnaji.

Portugalský futbalový útočník Cristiano Ronaldo a spoločnosť Nike predĺžili sponzorskú zmluvu na viacročné obdobie. Informovala agentúra AP.

Hoci zainteresovaní finančné, resp. ďalšie podrobnosti nezverejnili, podľa výrobcu športovej výstroje ide o "zmluvu na celý život". V oficiálnom komuniké výrobcu hráč Realu Madrid uviedol: "Mám s touto značkou skvelý vzťah, mám tam mnoho priateľov. Pracujeme ako jedna rodina." Kapitán tohtoročných majstrom Európy z Portugalska spolupracuje s týmto výrobcom už od roku 2003.

V pondelok 31-ročný kanonier predĺžil zmluvu aj s jeho zamestnávateľom Realom až do roku 2021. Zostane tak najlepšie plateným hráčom "bieleho baletu", jeho navýšený mesačný príjem by mal údajne prekročiť sumu dva milióny eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články