Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Alves: Opustím Barcelonu, ak sa atmosféra nezmení

Obranca Barcelony vyhlásil, že by mohol odísť v lete z Barcelony.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Obranca Barcelony by mohol v lete odísť z Camp Nou a trvá na tom, že táto sezóna bude katastrofálna v prípade, ak Katalánci nezískajú ligový titul.

Dani Alves vzbudil pochybnosti v pokračovaní jeho kariéry v Barcelone. Povedal, že odíde, ak sa nezmení atmosféra v klube. 31-ročný pravý obranca prestúpil do Barcelony v roku 2008 zo Sevilly a na Nou Campe si vybojoval miesto v základnej zostave. S tímom získal množstvo trofejí vrátane štyroch titulov v La Lige a dve víťazstvá v Lige majstrov a taktiež klubové majstrovstvá sveta.

Brazílčan, ktorý bol v poslednej dobre spájaný s presunom do Paris Saint-Germain, povedal, že sa cíti ranený za množstvo kritiky v tomto období na jeho a tím. Barcelona vypadla v Lige majstrov už v štvrťfinále na úkor Atlética, ktoré zatiaľ vyhráva aj v boji o titul v domácej súťaži.

"Je to veľmi ťažké dostať šancu hrať za Barcelonu a či sa to ľudom páči, alebo nie, som súčasťou tohto klubu," povedal. "Potrebujem energiu, to je to, čo ma motivuje. Myslím pozitívne a som šťastný človek."

"Vždy som bol taký, ale preto, že výsledky nie sú také, aké ľudia očakávajú, nie sú spokojní. Naozaj verím, že sa atmosféra zlepší. A ak začneme vytvárať negatívnu energiu, veci sa nezlepšia."

"Ak sa to nezmení, budem nútený odísť."
Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články