Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Brazília je na smiech celému svetu!

Brazília počas celého šampionátu nepodávala výkony aké od nej čakal celý svet. Neprezentovala sa skvelým futbalom, ktorý je tak typický pre "kanárikov".
Zdroj:
Zdieľajte:

Už dopredu bolo zrejmé, že na semifinálový duel nenastúpi Neymar, ktorý sa zranil v súboji s Kolumbiou. Taktiež nemohol nastúpiť ani kapitán domáceho výberu Thiago Silva, kvôli počtu žltých kariet, a tak kapitánsku pásku prebral David Luiz."Je to skvelý turnaj, ktorý sa koná iba raz za štyri roky, a dokonca hráme v domácom prostredí"povedal práve kapitán Brazílie David Luiz. Pre Brazíliu to mal byť večer na ktorý nikdy nikto nezabudne! A aj tak sa stalo.. Nie však v prospech domácich. Domáci utrpeli debakel, ktorý nečakal ani naozaj nikto. Zápas bol rozhodnutý už po prvom polčase keď už Nemecko viedlo neuveriteľných 5:0. Zápas nakoniec skončil 7:1, keď Oscar musel zachraňovať česť Brazílii v 90. minúte.

A ako býva zvykom, tak ani teraz nezostal kameň na kameni. Celý svet má teraz Brazíliu na posmech. Pripravili sme pre vás niektoré vtipné obrázky ktoré kolujú po internete.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: 

Diskusia

Podobné články