Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovan Liberec hlási slovenské posily

Český futbalový klub Slovan Liberec sa v piatok dohodol na spolupráci s dvojicou slovenských hráčov - útočníkom Michalom Hamuľakom a stredopoliarom Branislavom Obžerom. Informovala oficiálna stránka tímu.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Hamuľak sa dohodol s Libercom na hosťovaní s následnou opciou. Dvadsaťtriročný útočník sa v uplynulej sezóne stal kráľom strelcom druhej najvyššej slovenskej súťaže, keď za Zemplín Michalovce strelil 26 gólov.

O deväť rokov starší Obžera má na svojom konte štarty v Lige majstrov, Európskej lige a slovenskej reprezentácii. V rodnej krajine hral napríklad za Slovan Bratislava, či Artmediu Petržalka, s ktorou dosiahol aj najväčšie úspechy. Zahral si aj v ruskej lige.

"Môj príchod do Liberca sa zrodil veľmi rýchlo. Bol som na skúške v Maďarsku, keď mi zavolal Samuel Slovák. Prišiel som sa teda do Liberca ukázať. V pondelok som prišiel, v utorok absolvoval dva tréningy a v stredu som hral proti Dukle. No a včera sme sa dohodli na podmienkach. Slovan Liberec patrí medzi top kluby v Čechách a navyše hrá aj Európsku ligu, nebolo nad čím premýšľať, Slovan je veľmi atraktívna adresa. So Samom sa poznáme ako hráči, teraz budem mať šancu poznať ho ako trénera. Verím, že sa nám bude dariť. Kabína ma prijala dobre, niektorých chalanov poznám, niektorí poznali mňa. Konkurencia je tu zdravá, hráči zo seba vydajú to najlepšie aj pri tréningoch. Verím, že sa o miesto v zostave pobijem. Konečné rozhodnutie je ale vždy na trénerovi," povedal Obžera.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články