Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Juventus delí od zisku štvrtého titulu za sebou jediný bod

Futbalisti Juventusu Turín majú na dosah zisk ďalšieho titulu v talianskej Serie A. Hráči "starej dámy" v stredu zvíťazili nad Fiorentinou 3:2 a päť kôl pred koncom súťaže majú pred Laziom Rím 14-bodový náskok. K tomu, aby mohli oslavovať svoj štvrtý majstrovský primát za sebou, im tak chýba jediný bod.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Skóre stredajšieho duelu otvorili hostia, keď po faule Andreu Pirla na Joaquina Sancheza sa z pokutového kopu nemýlil Gonzalo Rodriguez. Pirlo odčinil svoju chybu v 36. minúte, keď po jeho presnom centri vyrovnal na 1:1 Fernando Llorente. Víťazný gól zaznamenal krátko pred polčasovou prestávkou Carlos Tevez. Argentínsky útočník pridal druhý presný zásah tesne po tom, ako Rodriguez nevyužil možnosť vyrovnať na 2:2, keď tentoraz z penalty minul. Tevez s celkovým počtom 20 gólov vedie poradie strelcov Serie A.

"Sme veľmi blízko k cieľovej čiare. Titul je na dosah, už cítim vôňu koláča, ale ešte ho nevidím. V posledných zápasoch sme hrali rozumne a rovnako tomu bolo aj dnes. Teraz náš čaká ťažký zápas v Janove a potom už náročné semifinále Ligy majstrov proti Realu Madrid," povedal kapitán Juventusu Gianluigi Buffon.

Lazio Rím si poistilo druhé miesto v tabuľke, keď zdolalo Parmu 4:0. O výsledku bolo rozhodnuté už po štvrťhodine hry, keď postupne skórovali Marco Parolo, Miroslav Klose a Antonio Candreva.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články