Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Štvrtoligista s pýchou vyhlasuje: Sme lepší ako Manchester United

Zaslúžila sa o to remíza "červených diablov" v pohárovom dueli na trávniku Cambridge United.
Zdroj: TASR, facebook.com
Zdieľajte:

Fanúšikovia Cheltenhamu vyzbierali 650 libier na financovanie billboardu, ktorý tvrdí, že ich tím je lepší ako Manchester United. Je to vraj preto, že ich tím dokázal v októbrovom zápase League Two vyhrať na trávniku Camebridge United 2:1, zatiaľ čo Manchester v anglickom pohári pred týždňom len remizoval na Abbey Stadium 0:0.

Murry Toms, celoživotný fanúšik, začal kampaň vo štvrtok v snahe posilniť slabú návštevnosť na Whaddon Road. Svoj cieľ dosiahol za 11 hodín a teraz hľadá financie na druhý plagát. "Robins" sú v štvrtej lige aktuálne na 17. mieste, tri body od pásma zostupu a v hierarchii anglického futbalu sú o 81 miest nižšie ako United. Priemerná návštevnosť v minulej sezóne bola 2980 divákov - desiata najnižšia vo Football League.

"Billboard bude v centre mesta, takže ľudia ho budú vidieť a môžeme tak dostať viac ľudí na Whaddon Road," povedal Toms pre BBC Radio. "Možno, že ľudia nechodia na zápasy, pretože je to príliš drahé alebo si myslia, že kvalita futbalu nie je dostatočná. Ale nemyslím si, že je to dôležité. Stále si myslím, že ľudia by mali stáť za tímom," dodal.

Zverenci Louisa van Gaala budú hostiť Camebridge v opakovanom zápase 4. kola v utorok 3. februára. Víťaz sa v ďalšom kole stretne s lepším z dvojice Preston - Sheffield United.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: bbc.com

Diskusia

Podobné články