Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Získa Slovan Bratislava slovenského reprezentanta?

BRATISLAVA - Slovan sa obzerá po posilách do kádra. Hovorí sa o možnom príchode slovenského reprezentanta
Oslavy hráčov ŠK Slovan Bratislava po získaní majstrovskej trofeje.
Zdroj: TASR - Jakub Kotian
Zdieľajte:

Slovan Bratislava získal šiesty majstrovský titul v rade. V lete znovu bude bojovať v pohárovej Európe. Počas uplynulej sezóny hral v Konferenčnej lige a belasým sa podarilo postúpiť do vyraďovacej fázy súťaže.

Tréner Vladimír Weiss st. a generálny manažér Ivan Kmotrík ml. sa už intenzívne obzerajú po nových posilách v snahe posilniť káder a vytvoriť dostatočne konkurencieschopné prostredie v tíme s cieľom vybojovať si skupinovú fázu v pohárovej Európe.

Jednou z nových posíl by mohol byť slovenský reprezentant Róbert Mak. "Počul som, že sa špekuluje o návrate Róberta Maka. Pokiaľ viem, tak by to mohlo byť aj naozaj reálne. Končí sa mu zmluva, takže by mohol prísť zadarmo," naznačil prestupovú bombu športový redaktor Michal Šášky z Denníka N v podcaste PRESSko.

Prečítajte si aj

Dávid Hancko v reprezentačnom drese SR.Hancka chce európsky gigant, zahrá si po boku reprezentačného spoluhráča?

"Dáva to zmysel. Robo Mak nemá zlú výkonnosť, je Bratislavčan a odchovanec Slovana. To jednoducho dáva zmysel, možno aj prilákať fanúšikov.," reagoval v diskusii ďalší futbalový expert Martin Kaigl z RTVS.

Skúsený slovenský krídelník aktuálne pôsobí v austrálskom tíme FC Sydney, kde je so šiestimi presnými zásahmi tretím najlepším strelcom. Po sezóne mu vyprší dvojročná zmluva a návrat na Slovensko môže byť reálny.

Róbert Mak nedávno rezonoval v mediálnom priestore po otvorenej kritike reprezentačného trénera Francesca Calzonu. Talianskemu koučovi vyčítal, že ho nominoval, pričom musel absolvovať strastiplnú a dlhú cestu z ďalekej Austrálie, no napriek tomu nehral. Mak Talianovi vyčítal aj absenciu otvorenej komunikácie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: podcast PRESSko

Diskusia

Podobné články