Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Pán s bruškom nestíhal, bol neprofesionálny a pokazil celý zápas: Kozák si nedával servítku pred ústa

TRENČÍN - Futbalisti AS Trenčín vstúpili víťazne do jarnej časti Niké ligy.
Hlavný tréner FC Košice Ján Kozák mladší.
Hlavný tréner FC Košice Ján Kozák mladší. Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa
Zdieľajte:

V nedeľnom súboji 19. kola zdolali FC Košice 4:1 a získali dôležité body v boji o hornú šestku. Trenčín je v tabuľke priebežne piaty, Košice na 10. priečke.

Duel ovplyvnilo vylúčenie hosťujúceho Oleksandra Golikova už v 5. minúte a z následnej štandardnej situácie sa domáci dostali do vedenia. Po priamom kope Artura Gajdoša sa k odrazenej lopte dostal nigérijský krídelník Hilary Gong a poslal ju do siete.

Pred prestávkou si dal vlastný gól obranca hostí Dominik Kružliak a Trenčín si cenné víťazstvo poistil po zmene strán zásluhou Dominika Hollého a Gajdoša. Čestný úspech hostí dosiahol Lukáš Fabiš.

"V Trenčíne sa hrá ťažko. Čakali sme veľmi ťažký zápas, lebo doma sú silní na umelej tráve a teraz ešte bola mokrá, takže to im vyhovuje, ale myslím, že my sme boli výborne pripravení na dnešný zápas, ale po minúte sa to všetko zrútilo. Zobral to do rúk jeden pán, ktorý je súčasťou hry, ale nemal byť najväčšia hviezda, ale dnes tou najväčšou hviezdou bol. Ten pán s bruškom, ktorý nestíhal, ktorý bol neprofesionálny dnes a ktorý pokazil celý zápas z môjho pohľadu."

"Budem hľadať aj pozitíva, chlapci proti silnému Trenčínu robili čo mohli, všetko odmakali. Takže ďalší zápas budeme opäť fyzicky silnejší a ideme ďalej. Nepochybujem o tom, že sme na dobrej ceste, že pracujeme dobre, chlapci sa zlepšujú, budú sa zlepšovať a budeme aj vyhrávať," dodal Kozák.

"Dnes to bolo zložité, ale veľmi ovplyvnené, z môjho pohľadu samozrejme. Lebo niektorí ľudia si to vždy nejak vykrútia, aby im to vyhovovalo, ale z môjho pohľadu to nebolo OK. Sklamanie musí byť, to je normálne, každý športovec chce vyhrávať aj my. Chlapci musia byť sklamaní, že sme dnes prehrali, ale je len začiatok, budeme pokračovať v práci a ja verím v silu aj hráčov aj celého klubu, že to bude OK," zakončil tréner Košíc.

Niké liga – 19. kolo:

AS Trenčín – FC Košice 4:1 (2:0)
Góly: 6. Gong, 43. Kružliak (vl.), 58. Hollý, 71. Gajdoš - 70. Fabiš. Rozhodovali: Smolák – Jekkel, Ferenc, ŽK: Stojsavljevič, Kozlovský - Šindelář, Medveď, ČK: 5. Golikov (Košice)

Trenčín: Kukučka – Kmeť, Bondarenko, Stojsavljevič (64. Bagin), Kozlovský (64. Skovajsa) – Bariš – Ibrahim (80. Djerlek), Gajdoš – Gong, Hollý (80. Hájovský), Soares (80. Sunday)

Košice: Figueiredo – Jonec (60. Innocenti), Kružliak, Šindelář – Fabiš, Gallovič, Greššák (62. Qose), Golikov – Obounet (60. Jones), Faško (85. Petrák) – Medved (85. Sovič)

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, FC Košice

Diskusia

Podobné články