Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nadupaná futbalová tipovačka o tikety na stávkovanie

Ste súťaživý a zároveň športový nadšenec? Využite to a zapojte sa do najlepších súťaží na www.tipermesiaca.sk a hrajte každý mesiac o tikety v hodnote stoviek eur. Až 12 výhercov mesiac čo mesiac a tipovanie ako v klasickej stávkovej kancelárií. Nie len súťaž Futbalový tipér mesiaca, ale aj dve ďalšie tipovačky hokejových a tenisových zápasov ponúkajú kvalitu a poriadnu zábavu. Vyhrávajte skvelé ceny!
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Ako to prebieha?

Môžete sa spoľahnúť na profesionalitu. Stávkuje sa ako v bežnej stávkovej kancelárií. Na začiatku mesiaca, prípadne automaticky po zaregistrovaní sa do jednej z troch tipovačiek získate 2000 bodov. S týmito bodmi tipujete na zápasy z bohatej ponuky. Každý deň je pridaných 5 zápasov do každej súťaže. Uzatvárate single stávky, teda iba po jednom zápase. Na stávku vyberiete 20, 40, 60, 80 alebo 100 bodov a podľa kurzu už bude vypočítaná výhra. Ak bude stávka zlá, tak sa vám body odrátajú. V prípade, že sa zápas neodohrá, vrátime vám body (pri skrečovaných tenisových zápasoch tiež vrátime vklad).

Následne v 1. deň v mesiaci kontaktujeme štyroch najlepších z každej súťaže a rozdáme im tikety, ktoré si právom zaslúžia. Pozorne si prečítajte pravidlá a už vám nebude nič brániť baviť sa tým, čo máte najradšej - ŠPORTOM. V ponuke sú aktuálne najlepšie zápasy, ktoré sú mimochodom pridané vždy o 15:00. Teda napr. dnes o tretej budú na stránke zápasy, ktoré sa odohrajú zajtra. Chcete vyhrať stovky eur a dobre sa zabaviť? Nečakajte a kliknite na tipermesiaca.sk - miesto, kde sa každý športový fanúšik a tipér cíti ako ryba vo vode.

Porovnajte sa s ostatnými

Nespornou výhodou je sledovanie svojich vlastných štatistík. Len tak viete, či sa lepšíte. V našej tipovačke vidíte počet stávok, ktoré ste uzavreli, koľko bolo správnych a aké % úspešnosti máte. Zároveň v topliste vidíte, ako si vedie vaša konkurencia. Ak vám tipovanie nie je cudzie a chcete vyhrať eurá, ktoré potom môžete investovať a rozmnožiť tipovaním zápasov v obľúbených stávkových kanceláriách, neváhajte a poďte súťažiť!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: tipermesiaca.sk

Diskusia

Podobné články