Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sparta Praha do Bratislavy priletí

Sparta do Bratislavy lietadlom, možnosti autobusom či vlakom padli.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Vedenie českého futbalového majstra Sparty Praha sa rozhodlo, že mužstvo na štvrtkový duel 3. kola Európskej ligy UEFA 2014/2015 so Slovanom Bratislava do hlavného mesta SR pricestuje v stredu letecky. Podľa informácie portálu idnes.cz uvažovali "rudí", že by mohli využiť autobus či vlak, napokon "vyhral" letecký presun.

Klub pre nestabilnú situáciu na diaľnici zamietol autobus. "Vzhľadom k tomu, že Bratislava je pomerne blízko, tak sa zvažovali rôzne modely prepravy. Ale do nášho optimálneho harmonogramu sa nám nedarili nájsť bežné spoje. A vypraviť vlastný vlak nedávalo zmysel z ekonomického hľadiska," citoval idnes.cz hovorcu klubu z Letnej Ondřeja Kasíka. Letecký presun trvá asi 50 minút, hráči ocenia voľbu čartrového letu aj pri návrate.

Sparta sa pre lietadlo rozhodla aj preto, lebo chcela, aby mal zápas na Slovensku parametre riadneho duelu EL. V súboji nemôžu hostia počítať so zraneným triom hráčov Josef Hušbauer, Michal Breznaník a Martin Nešpor. Sparta má v tabuľke I-skupiny tri body a je tretia o skóre za Bernom. Slovan po prehrách 0:5 na pôde YB Bern a 0:2 doma s Neapolom je bez bodu posledný.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články