Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Najlepší Slovák a bývalý hráč Barcelony má ponuky z celej Európy, svoju ligu už prerástol

PRAHA - Najlepší slovenský futsalista Tomáš Drahovský je lídrom futsalovej Sparty Praha.
Zdroj: 27680
Zdieľajte:

Mnohí ho považujú za najlepšieho hráča kvalitnej českej Varta ligy, hovoria o tom aj štatistiky. Do tejto pozície ho postavil aj tréner mužstva Beni Simitči, ktorý tvrdí, že ligu už dávno prerástol. Navyše, svedčí o tom aj fakt, že v Sparte dostal na rukáv kapitánsku pásku.

"Počúva sa to naozaj výborne. Vždy je veľkou poctou, ak sa niekto o vás vyjadrí, že ste preňho najlepší hráč českej ligy a ak je to dokonca tréner, ktorý vás vidí každý deň v tréningu, tak je to skvelé," povedal Drahovský v rozhovore pre futsalslovakia.sk.

Prečítajte si aj

UEFA sa vyjadrila k dejiskám na EURO 2021: Kde sa bude hrať?

Skúsený futsalista si preto môže vyberať zo zaujímavých ponúk: "Viac-menej počas celého môjho pôsobenia v Čechách som dostával zaujímavé ponuky z rôznych krajín. Viacero zaujímavých ponúk prišlo aj teraz v tomto poslednom období," prezradil, no viac špecifikovať nechcel.

"Zatiaľ nie je dohratý ani aktuálny ročník. Uvidíme, ako sa táto situácia vyrieši. A, samozrejme, je veľmi dôležité, ako to bude vyzerať nielen v Čechách, ale aj v Európe. Od toho bude naozaj veľa závisieť. Takže toto rozhodovanie si určite nechám až na trochu neskôr, kedy bude viac jasné, čo a ako," doplnil bývalý hráč FC Barcelona či Cartageny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futsalslovakia.sk

Diskusia

Podobné články