Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Van Gaal pripustil Ronaldov návrat na Old Trafford

Holandský kormidelník pripúšťa, že by uvítal príchod Cristiana Ronalda späť do Manchesteru United. Na druhú stranu však dodáva, že španielsky gigant nie je pripravený pustiť svoju najväčšiu hviezdu preč.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Správy naznačujú, že portugalská megahviezda sa bude domáhať prestupu do klubu anglického giganta. Samotný tréner Manchesteru sa vyjadril, že nevylučuje jeho možný príchod avšak posledné slovo má samotný klub a podľa Van Gaala nie je Real Madrid pripravený ani ochotný pustiť svoj klenot preč.

"Špekulácie tu budú vždy, avšak nemyslím si, že tentokrát sa stal Ronaldo obeťou bulváru," nechal sa počuť kouč Manchesteru. "Je to možné a nevylučujem jeho príchod. Hráči ako Ronaldo alebo Falcao dokážu priniesť vždy niečo naviac do vašej zostavy ako aj celkovo do tímu. Na druhú stranu si však nemyslím, že Real Madrid niekam Ronalda pustí, nie sú na to pripravení."

Samotný hráč sa už viackrát vyjadril, že má záujem sa vrátiť a určite by si rád opäť zahral za "červených diablov". "Milujem Manchester - povedal som to už nespočet krát a každý to vie. Manchester mám vo svojom srdci," povedal 29 ročný rodák z ostrova Madeira. "Mám tam veľa priateľov a fanúšikovia sa ku mne správali neskutočne, priam ma uctievali ako boha. Sú úžasní a ja dúfam, že sa tam raz vrátim," dodal na záver.

ANKETA: Vráti sa podľa vás Cristiano Ronaldo späť do Manchesteru?

  • Áno, v lete je tam ako na koni.

    25%

  • Áno, určite sa vráti, avšak nie teraz.

    13%

  • Nie, v Reale je šťastný a je blízko domova.

    13%

  • Kto je Cristiano Ronaldo?

    50%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články