Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PL: Najlepšia jedenástka 4. kola

Portál futbalovysvet.sk vám prináša najlepšiu zostavu uplynulého kola anglickej Premier League.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Julian Speroni (Crystal Palace)

V nie moc atraktívnom stretnutí zachránil brankár Crystalu Palace remízu, keď v 85. minúte vychytal penaltu. Stretnutie sa skončilo remízou 0:0 a to práve vďaka tomuto Argentínčanovi.

Alan Hutton (Aston Villa)

Tento 29-ročný Škót totálne znemožnil prechod Liverpoolu po ľavej strane, nakoľko je to pravý obranca. V súbojoch bol dôrazný a tvrdý, kvôli čomu sa v druhom polčase tréner Liverpoolu, Brendan Rodgers, rozhodol zmeniť taktiku a viacmenej prestať útočiť po jeho strane.

Laurent Koscielny (Arsenal)

Koscielny bol nepriechodný, no ani to nestačilo Arsenalu na udržanie výhry proti rivalovi zo City. Francúzsky obranca si pripísal päť zákrokov a bolo by veľmi nespravodlivé ak by si v tak vydarenom zápase strelil vlastný gól (bol k tomu blízko, keď bol v závere zápasu atakovaný Edinom Džekom).

Philippe Senderos (Aston Villa)

Senderos, ktorý kedysi pôsobil v Arsenale, prišiel do klubu z Birminghamu zadarmo a podáva skvelé výkony. V zápase proti Liverpoolu mal síce veľa práce s Balotellim, avšak hravo si s ním poradil a možno aj preto vyhrali "The Villans" na Anfielde 1:0.

Marcos Rojo (Manchester United)

Jeho debut v drese "červených diablov" bol veľmi pôsobivý. Celý zápas bol aktívny bol ľavej strane a pripísal si aj pár vydarených centrov. Van Gaal ukázal znova majstrovský ťah, keď zmenil taktiku na 4-3-1-2 a využil tak Rojov plný potenciál.

Ander Herrera (Manchester United)

Herrera prišiel do tímu Manchesteru United s úlohou takzvaného "playmakera". S príchodom Angela Di Máriu sa pozornosť stredových hráčov súpera prenáša na neho a Herrera má tak voľný priestor na predvedenie svojich kreatívnych myšlienok. V zápase proti QPR dokonca strelil gól a pripísal si tak skvelý debut na Old Trafford.

Cesc Fabregas (Chelsea)

Pokiaľ bude pokračovať v takomto tempe, tak bude figurovať v zostave kola zakaždým. V tohtoročnej edícii Premier League si už pripísal na svoje konto 6 asistencií a javí sa ako skvelá akvizícia trénera Josého Mourinha.

Jack Wilshere (Arsenal)

Mnohí ho kritizujú za svoj zlozvyk fajčiť, avšak Jack po ihrisku behá ako keby mal pľúca čisté sťa novorodeňa. V zápase so City pri pripísal desať úspešných driblingov a prvý krát po pár mesiacoch zatienil Ramseyho v stredovej formácii. Jeho lišiacky lob bol ako z knihy a asistencia na Sanchézov gól mala nakoniec prívlastok jedného bodu.

Angel Di María (Manchester United)

V zápase proti QPR ukázal, že stojí za každú jednu utratenú libru. Do hry United vniesol rýchlosť, myšlienku a náboj. Bol pri každom góle Manchesteru a jeho smrteľné protiútoky dostávali obranu do úzkych.

Diego Costa (Chelsea)

Costa sa pomaly, ale isto stáva postrachom obrán v Anglicku, keď iba štyri zápasy potreboval na to, aby strelil 7 gólov. S prehľadom vedie tabuľku strelcov a v zápase so Swansea dokázal za 22 minút streliť hattrick a otočiť tak zápas

Graziano Pelle (Southampton)

Southampton sa môže cítiť ukrivdený, že v jedenástke kola nemá viac hráčov, nakoľko po výhre 4:0 nad Newcastlom by to očakával každý. Jeden hráč sa tu však dostal a tým je útočník Pelle, ktorý skóroval dvakrát a celý zápas doslova šikanoval obranu Newcastlu.

Celá jedenástka zobrazená graficky

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články