Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Slovan získal ďalšiu posilu: Tentokrát zalovil v slovenskej lige!

BRATISLAVA - ŠK Slovan Bratislava už čoskoro oznámi meno novej posily. Informoval o tom Ivan Kmotrík ml. prostredníctvom svojho účtu na Instagrame.
Zdroj: 30926
Zdieľajte:

Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava už čoskoro predstaví meno novej posily. Stane sa ňou dvadsaťšesťročný rodák z českého Hodonína, Erik Daniel, ktorý doteraz obliekal dres MFK Ružomberok.

Prečítajte si aj

VIDEO Slzy sa tlačia do očí: Zápas Nantes prerušili v deviatej minúte, aby vzdali hold Emilianovi Salovi

Informáciu už čoskoro potvrdí aj bratislavský celok na svojej oficiálnej stránke, no ešte predtým prezradil príchod novej posily Ivan Kmotrík ml.. Ten na svojom osobnom účte na Instagrame uverejnil fotografiu s novou posilou lídra Fortuna ligy a fanúšikov lanári k tomu, aby uhádli jej meno.

Podľa tetovania na ľavej ruke je ale jasné, že ide o krídelníka, ktorý pred príchodom do Ružomberka obliekal aj dresy myjavského Spartaka a Slovana Liberec.

O služby dvadsaťšesťročného futbalistu, ktorý má aj slovenské občiastvo, malo záujem aj viacero poľských klubov. Poľský denník Przeglad Sportowy informoval najmä o záujme tímov ako Cracovia Krakov, Jagiellonia Bialystok, Piast Gliwice či Lech Poznaň.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články