Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO V rozpätí desiatich minút strelili tri góly, červení diabli sa dotiahli na City

MANCHESTER - Manchester United privítal doma Everton a nadelil mu štyri góly.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Prestížne londýnske derby v 5. kole Premier League sa skončilo bez víťaza. Úradujúci majstri z Chelsea v nedeľu na Stamford Bridge remizovali s Arsenalom 0:0. Vo vyrovnanom zápase mali bližšie ku gólu hostia. V prvom polčase po peknom sóle trafil Aaron Ramsey len žŕdku. V 75. minúte po priamom kope dostal loptu hlavou do siete Shkodran Mustafi, ale rozhodca gól neuznal pre ofsajd. Chelsea dohrala bez zadáka Davida Luiza, ktorý dostal za faul v 87. minúte červenú kartu. Chelsea má na konte desať bodov a figuruje na štvrtej priečke tabuľky, Arsenal má o tri menej a je dvanásty.

Prečítajte si aj: VIDEO Úvod sezóny ako zo zlého sna, 105 - miliónová posila Barcelony bude mimo hry na niekoľko mesiacov

Manchester United privítal doma Everton a nedelil mu štyri góly. "Červení diabli" sa ujali vedenia už v 4. minúte. Nemanja Matič prihral na ľavý roh šestnástky Antoniovi Valenciovi a ten parádnym volejom rozvlnil sieť. Tento stav vydržal až do záveru, keď Manchester v rozpätí desiatich minút pridal ďalšie tri góly z kopačiek Henrika Mchitarjana, Romelua Lukakua a Anthonyho Martiala. United má po piatich kolách na konte 13 bodov a skóre 16:2, presne rovnako ako jeho mestský rival Manchester City.

Premier League - 5. kolo:

Chelsea Londýn - Arsenal Londýn 0:0

ČK: 87. Luiz (Chelsea)

Manchester United - Everton 4:0 (1:0)

Góly: 4. Valencia, 83. Mchytarjan, 89. Lukaku, 90.+2 Martial (z 11m)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články