Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Poškodil rozhodca Slovákov? Anglickí fanúšikovia: Jasná červená, mali sme veľké šťastie!

LONDÝN - Mal vidieť Kyle Walker červenú kartu za zákrok na Vladimíra Weissa ml.?
Zdroj: dailymail.com
Zdieľajte:

Do veľkej šance sa v nadstavenom čase prvého polčasu po chybe Garyho Cahilla rútil Vladimír Weiss ml., ktorý tak mohol opäť nakloniť misky váh na stranu Slovákov. Nedostatok síl slovenského krídelníka ale využil domáci obranca Kyle Walker, ktorý ho dobehol a tesne pred šestnástkou obral o loptu.

Prečítajte si aj: VIDEO Hviezda Anglicka ukázala v zápase proti Slovákom prostredník, komu patril?

Rozhoda okamžite naznačil Weissovi, že žiadny faul nevidel. Veľmi sa ale mýlil. Sociálnu sieť reddit okamžite zaplavili komentáre fanúšikov, ktorí nechápali rozhodnutie hlavného arbitra stretnutia. Viacero z nich priznalo, že zo strany Walkera išlo o nedovolený zákrok, za ktorý by mohol vidieť i červenú kartu.

"Vôbec nezasiahol loptu, mal byť vylúčený. Mali sme veľké šťastie," píše jeden z anglických fanúšikov a ostatní s ním súhlasia. "Rozhodca zrejme nepostrehol zásah Walkera do nôh Weissa a pomýlila ho i lopta, ktorá smerovala v takom uhle, akoby ju Walker odkopol. Slovákovi nevyšla zasekávačka a následne bol faulovaný. Zrejme si rozhodca myslel, že Walker vypichoval Weissovi loptu. Každopádne, veľmi zlé rozhodnutie," píše ďalší účastník diskusie.

Rovnaká situácia sa rieši i na Twitteri. Jeden z používateľov sa pýtal, ako je možné, že rozhodca nevidel nedovolený zákrok. "Pretože to bol zákrok Walkera na Weissa. Ak by sa v rovnakej situácii ocitol Škrteľ s Rashfordom, Škrtel by bol vylúčený," znie odpoveď od jedného z britských fanúšikov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články