Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Nešportový podvod alebo dokonalý trik? Záložník Bournemouthu rozdelil futbalové Anglicko!

LONDÝN - Situáciu z víkendového zápasu Bournemouthu s Watfordom rieši celé Anglicko.
Zdroj: reprofoto: video
Zdieľajte:

Futbalisti Watfordu zvíťazili v sobotnom zápase druhého kola anglickej Premier League na trávniku Bournemouthu 2:0, v súvislosti s týmto duelom sa však v Británii rieši komický trik záložníka domácich Cherries Harryho Artera, ktorý vzal dosť nekalým spôsobom výbornú pozíciu hosťujúcemu Nathanielovi Chalobahovi.

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO Nový klub, starí (ne)priatelia: Rooney si po rokoch vychutnal tých istých fanúšikov

Bývalá hviezda londýnskej Chelsea si nabiehala z druhej vlny na okraj vápna a priamo na jeho kopačky mierila presná spätná prihrávka. Mladý futbalista sa mohol ocitnúť vo výbornej pozícii na strelenie gólu, čo si uvedomil aj Arter, ktorý sa síce nezachoval čestne, ale taktika splnila účel. Vo chvíli keď sa Chalobah chystal prebrať prihrávku a páliť na bránu, započul za sebou výkrik "Leave it! (Nechaj to!)".

"Myslel som, že je to Tom Cleverley, ktorý bežal za mnou. Bol som asi trochu naivný, mal som vystreliť. Už to ale nechcem riešiť," povedal pre Watford Observer Chalobah, ktorý po situácii len bezmocne rozhodil rukami. Na jeho stranu sa postavil napríklad bývalý reprezentant a súčasný moderátor BBC Gary Lineker. "Robili sme to všetci, ale toto by mal byť faul," povedal vo svojom programe Match of The Day. Viacerí fanúšikovia označili Arterov "trik" za podvod a prirovnávali to k simulovaniu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články