Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Nový klub, starí (ne)priatelia: Rooney si po rokoch vychutnal tých istých fanúšikov

MANCHESTER - Zaujímavý moment priniesol včerajší zápas Evertonu na trávniku Manchestru City. Wayne Rooney dokonca stretol "starých známych".
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Proti Manchestru City sa mu rozhodne darí. Legendárny útočník Wayne Rooney dal proti tímu z Etihad Stadium svoj jubilejný 50., 100. aj 200. gól v Premier League. Ten posledný včera večer. A hoci nastúpil v drese Evertonu, dočkal sa na pôde Citizens nenávistnej atmosféry. Pri každom dotyku s loptou sa z tribún ozýval piskot a bučanie.

Prečítajte si aj:  VIDEO Anglický kanonier prekonal magickú métu, priblížil sa k Shearerovi

O to väčšiu radosť mal v 35. minúte, keď poslal Everton do vedenia. Rooney si dal ruky k ušiam na znamenie toho, že teraz domácich fanúšikov nepočuje. Tí však boli poriadne hlasní, útočník súpera si ale svoj gól užíval a evidentne vedel, kam má bežať. Fotografovia pri jeho oslave zachytili tiež nadávajúcich fanúšikov a šlo o čiastočne známe tváre. Tí istí si ho "vychutnávali" pred necelými piatimi rokmi, keď na rovnakom mieste oslavoval gól v drese United.

Gól anglickej legendy, ktorý mal v Premier League číslo 200, tak znovu naštval trojicu fanúšikov, ktorí majú na svoje miesta zakúpené permanentky. A sám Rooney si z toho po zápase robil srandu. "Je vždy pekné vidieť známe tváre," napísal na sociálnej sieti Twitter a pridal aj fotku zo svojej oslavy.

Everton ale jednogólové vedenie neudržal, no Rooney si cenil aj bod, ktorý "Karamelky" vezú z horúcej pôdy súpera. "Som sklamaný, že sme nevyhrali. Ale stále máme dobrý bod z ihriska súpera," povedal po zápase útočník, ktorý sa v úvodných dvoch kolách Premier League trafil dvakrát a je tak jediným strelcom liverpoolskeho celku v sezóne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články