Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Jedineční Slováci parádičkami dostali dav do varu: Naši freestyleri ohúrili fanúšikov Realu a Manchestru United!

BRATISLAVA - Nedávny prestížny súboj v macedónskom Skope, v ktorom proti sebe nastúpili minuloročný víťaz Ligy majstrov Real Madrid a šampión Európskej ligy Manchester United, priniesol strhujúce futbalové divadlo a tesný triumf Bieleho baletu 2:1. Pozerať sa však bolo na čo ešte pred úvodným výkopom veľkého šlágra a prsty v tom malo slovenské duo!
Zdroj: HANDS UP CREW
Zdieľajte:

Trojica šikovných chalanov žijúcich na Slovensku vytvorila zoskupenie Hands Up Crew, ktoré je zároveň jedinou oficiálnou freestylovou skupinou u nás. Práve dvojica z tohto zoskupenia Peter Herstek a Marko Popovski sa v predzápasovej funzóne v Skopje postarala o poriadny rozruch!

Slovenské duo predviedlo fanúšikom Realu Madrid a Manchestru United brilantnú techniku a množstvo dokonalých parádičiek, ktoré dostali okolostojaci dav do varu. Bodaj by nie, veď sa na to pozrite sami!

Chalani z Hands Up Crew sú niekoľkonásobnými účastníkmi známej šou Česko Slovensko má talent a tiež sa hrdia titulom vicemajstrov sveta zo šampionátu vo futbale umelcov v Moskve 2016, kde uspeli v kategórii Najoriginálnejšie vystúpenie.

Okrem účasti na rozličných športových a kultúrnych podujatiach si šikovné zoskupenie vytvorilo aj vlastný hodinový športovo-zábavný program s názvom Šport Bez Limitov, ktorý je určený predovšetkým pre deti a mládež. Publikum si počas neho má možnosť na vlastnej koži vyskúšať niečo z ich kúskov, či si zmerať sily vo futbalových zručnostiach. Tie naplno predviedli v Skopje a potom si už plnými dúškami vychutnávali atmosféru Superpohára. Jeden z členov skupiny Marko Popovski sa narodil práve v Macedónsku, na Slovensku však žije už od svojich desiatich rokov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, HANDS UP CREW

Diskusia

Podobné články