Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Futsalový sviatok na Slovensku, do Bratislavy prídu svetové veľmoci!

BRATISLAVA - Slovenská futsalová reprezentácia si v pondelok 25. septembra o 20.30 h v bratislavskej Hant Aréne zmeria sily so Španielskom. O dva dni neskôr, v stredu 27. septembra o 19.00 h, privíta v Mestskej športovej hale v Trnave ďalšiu futsalovú veľmoc - Taliansko.
Zdroj: futsalslovakia.sk
Zdieľajte:

"Na fantastické futsalové divadlo sa môžu tešiť slovenskí priaznivci futsalu počas septembra. Najskôr 7. a 8. septembra privíta naša ženská reprezentácia v Piešťanoch jeden z najlepších výberov sveta - Rusko, ale fantastická udalosť nás všetkých čaká koncom septembra, keď prídu na Slovensko majstri sveta a majstri Európy - mužské reprezentačné výbery Španielska a Talianska. Vedenie Slovenského futsalu sa rozhodlo spojiť záujem posledných dvoch majstrov Európy o odohranie prípravných zápasov so Slovenskom a po vzájomnej dohode všetkých troch krajín sa fanúšikovia môžu určite tešiť na nádherné futsalové predstavenia. A to nielen na prípravné zápasy s našou reprezentáciou, ale aj na vzájomný duel dvoch svetových futsalových veľmocí. Pre Taliansko a Španielsko budú tieto zápasy súčasťou prípravy na budúcoročné majstrovstvá Európy v Slovinsku," informovala oficiálna internetová stránka Slovenského futsalu.

Prečítajte si aj: VIDEO O Škrtela je znova záujem na Britských ostrovoch, chce ho tento klub z Premier League

Španielsko sa vráti do Bratislavy po vyše piatich rokoch, keď v zaplnenej Hant aréne vyhralo v barážovom zápase o postup na MS 4:0. Reprezentanti Talianska boli na Slovensku ešte dávnejšie - v roku 2004 odohrali dve prípravné stretnutia s domácou reprezentáciou, najprv v Leviciach a potom v Bratislave.

Program zápasov:

pondelok 25. septembra o 20.30 h (Hant Aréna, Bratislava): SLOVENSKO - Španielsko

utorok 26. septembra o 19.30 h (Hant Aréna, Bratislava): Španielsko - Taliansko

streda 27. septembra o 19.00 h (Mestská športová hala, Trnava): SLOVENSKO - Taliansko

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články