Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Baéz na skúške v Podbrezovej: Chcem zostať na Slovensku

PODBREZOVÁ - Argentínsky futbalista by rád pokračoval v kariére na slovenských trávnikoch, šancu môže dostať v Podbrezovej.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Účastník najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FK Železiarne Podbrezová skúša v týchto dňoch argentínskeho futbalistu Alda Baéza. "V Podbrezovej vedeli, že nemám klub, tak sme sa dohodli na skúšku. Minulý rok sa klubu darilo, hoci druhá polovica sezóny nevyšla podľa predstáv. Káder je silný, aj keď odišlo niekoľko hráčov," povedal exkluzívne pre futbalovysvet.sk.

Prečítajte si aj: VIDEO Na skúške v Podbrezovej je bývalá hviezda Trenčína a Trnavy

Baéz je v klube na skúške od pondelka, definitíva by mala padnúť zajtra. Krok Podbrezovej je logickým vyústením, pretože po odchode Pabla Podia a Patrika Vajdu majú "Železiari" na poste defenzívneho hráča menšie problémy. Skúsený Argentínčan by mohol byť ideálnou náhradou. "Mám momentálne veľkú chuť hrať, musím však tvrdo na sebe makať. Viem, že momentálne nie som v top forme, ale chcem sa do nej dostať. Cítim, že potrebujem viac tréningov, určitý kľud a potom to bude ono," dodal hráč, ktorý mal aj ponuky zo zahraničných líg. Pod Tatrami však má dôvod, pre ktorý chce zostať. "Mal som ponuky, ale neriešil som ich. Trochu ma lákalo aj zahraničie, ale mám tu ženu aj dieťa. Rád by som s nimi zostal na Slovensku."

V Podbrezovej sa mu zatiaľ páči, videl aj posledný zápas proti jeho bývalému klubu AS Trenčín. "Je tu výborná partia, pekný klub. Väčšinou poznám chlapcov z videnia, keď sme proti sebe hrali. S nikým som nemal žiaden problém, sme super partia. Proti Trenčínu som videl kompaktné mužstvo, ktoré bráni, keď treba brániť a hrá, keď treba hrať ofenzívne," prezradil. V prípade podpisu zmluvy by mohol "Železiarom" pomôcť už v piatok proti Ružomberku. "To nezáleží na mne, uvidím ako sa rozhodne vedenie Podbrezovej. Nechcem nič predbiehať," dodal.

28-ročný defenzívny záložník prežil najlepšie roky v drese AS Trenčín, v ktorom odohral od roku 2008 do 2014 až šesť sezón. Následne odišiel do Slavie Praha, kde sa ale poriadne nepresadil. V rámci hosťovania sa v ročníku 2015/16 vrátil do Fortuna ligy a 28 stretnutí odohral za Spartak Trnava.Naposledy znova pôsobil na Sihoti a od konca minulej sezóny je voľným hráčom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články