Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Horor na českom štadióne: Muž ostal po útoku SBS v bezvedomí, rodiny s deťmi opúšťali štadión!

HRADEC KRÁLOVÉ - Nechutný incident sa odohral v pondelkovom zápase druhej českej futbalovej súťaže medzi FC Hradec Králové a FK Pardubice.
Zdroj: reprofoto
Zdieľajte:

Fanúšikovia na štadióne v Hradci Králové boli svedkami nechutného momentu. Počas zápasu druhej najvyššej futbalovej súťaže bol jeden z fanúšikov domáceho tímu napadnutý pracovníkom SBS a po útoku ostal nehybne ležať na tribúne. Fanúšik domáceho mužstva napokon skončil v nemocnici.

Prečítajte si aj: Neymarov prestup spôsobil domino efekt, cítia to i v Liverpoole či v Dortmunde

Incidentu predchádzalo vešanie transparentu na plot v sektore domácich, na ktorom mali fanúšikovia vyjadriť nevôľu s aktuálnym vedením futbalového klubu Hradec Králové. To sa ale nepáčilo príslušníkom SBS, ktorí mali mať od klubu inštrukcie odstrániť akýkoľvek transparent proti vedeniu. "Fanúšikovia držali transparent a usporiadateľská služba sa s nimi oň začala preťahovať. Zobrala ho a jeden z fanúšikov domácich pokojne odchádzal. V tom ho príslušník SBS zozadu napadol a po rane do hlavy prepadol starší pán cez tri sedačky a ostal nehybne ležať. Hlavu mal vykrútenú na sedačke a zo začiatku to vyzeralo, akoby mal zlomené väzy. Dopadol na miesto, kde sa chvíľu predtým hralo asi 20 detí," opisuje situáciu jedna z fanúšičiek na oficiálnej stránke klubu na sociálnej sieti Facebook.

Viacero rodín s deťmi muselo štadión okamžite opustiť, nakoľko deti zostali šokované a nevedeli prestať plakať. Ku všetkému sa už vyjadril i klub, ktorý celú situáciu ľutuje: "Klub FC Hradec Králové ľutuje vznik situácie v druhom polčase, po ktorej ostal jeden z fanúšikov zranený. Celú situáciu klub spoločne s políciou ČR a usporiadateľskou službou vyhodnotí a vyvodí následky."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články