Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hviezdna posila Manchestru United nebola so svojim výkonom spokojná: Chcel som dať hetrik!

MANCHESTER - Belgický futbalový reprezentant Romelu Lukaku pomohol vo svojom prvom ligovom zápase za Manchester United k demontáži West Hamu United dvomi gólmi. Napriek tomu nebol so svojim výkonom spokojný.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tréner José Mourinho vyzdvihol nielen jeho výkon, ale aj Nemanju Matiča, druhého debutanta v drese "červených diablov".

Prečítajte si aj: VIDEO Neuveriteľné El Clásico: Cristiano Ronaldo nedohral kvôli červenej karte, Real Madrid má do odvety skvelý náskok

Lukaku naznačil, že čiastka 84 miliónov eur, ktoré zaplatil Manchester United za jeho prestup, sa môže vyplatiť. Na víťazstve 4:0 sa podieľal dvomi gólmi, ktorými načal súpera. Na prvý mu prihral Marcus Rashford, spoluprácu s ním si nová posila United pochvaľovala. "Medzi mnou a Marcusom je niečo zvláštne. Pomáhal mi od prvej chvíle, ako som prišiel do kabíny. Verím, že v budúcnosti vyprodukujeme ešte viac gólov, ako v zápase s West Hamom." Napriek vydarenej premiére však nebol Lukaku úplne spokojný. "Chcel som dať hetrik. Som útočník a dávať góly je moja práca. Príležitosti som na to mal. Ale je dôležité, že sme hrali dobre ako tím a nastavili sme vysoký štandard," dodal belgický zakončovateľ.

Za najlepšieho hráča zápasu vyhlásili Matiča, ktorý nabehal najviac kilometrov a rozdal najviac prihrávok. "Lukaku a Matič majú bohaté skúsenosti v Premier League, takže to nebolo pre nich nič nové. Nemanja je prvotriedny hráč a potrebovali sme ho. Bol najlepším mužom na ihrisku a v budúcnosti môže byť pre nás veľmi dôležitý," povedal Mourinho pre klubový web. V druhom nedeľňajšom zápase zvíťazil Tottenham Hotspur na ihrisku Newcastlu United 2:0. V úvodnom kole PL padlo v desiatich zápasoch 31 gólov, čo značí slušný priemer 3,1 gólu na zápas.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články