Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Neuveriteľné El Clásico: Cristiano Ronaldo nedohral kvôli červenej karte, Real Madrid má do odvety skvelý náskok

BARCELONA - Futbalisti Realu Madrid uspeli v nedeľňajšom prvom stretnutí o španielsky Superpohár na štadióne FC Barcelona 3:1. Odveta sa odohrá v stredu 16. augusta v hlavnom meste.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Domácim pre zranenia chýbali Andre Gomes, Thomas Vermaelen a Rafinha. Tréner hostí Zinedine Zidane nechal na lavičke Cristiana Ronalda, pre disciplinárny trest nemal k dispozícii Luku Modriča. Jeho zverenci viedli od 50. minúty po vlastnom góle Gerarda Piqueho. Ronaldo potom nahradil Karima Benzemu a desať minút pred koncom riadneho hracieho času strelil víťazný zásah, keď odpovedal na vyrovnávajúci gól Lionela Messiho z pokutového kopu. Následne stihol v krátkom časovom úseku inkasovať dve žlté karty a vyslúžil si vylúčenie. Madridčania aj v početnom oslabení pridali tretí gól, ktorý si pripísal Marco Asensio.

Prečítajte si aj: VIDEO Úžasný debut Neymara v PSG: Jeden gól dal, na ďalší prihral!

Real si vypracoval výhodnejšiu východiskovú pozíciu do domácej odvety. Pokiaľ ju potvrdí, získa jubilejný desiaty Superpohár v klubovej histórii a prvý od roku 2012. Katalánci sa radovali vlani a celkovo dvanásťkrát.

Prečítajte si aj: VIDEO Falcao žiaril ako v najlepších rokoch: Hattrickom rozhodol o troch bodoch!

sumár - 1. zápas:

FC Barcelona - Real Madrid 1:3 (0:0)

Góly: 77. Messi (z 11 m) - 50. Pique (vlastný), 80. Ronaldo, 90. Asensio. ČK: 82. Ronaldo (Real) po 2. ŽK, 89.514 divákov.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články