Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO TOP 5 predsezónnych posíl klubov Premier League, ktoré prišli z La Ligy

LONDÝN - Tímy z Premier League aj toto leto poriadne posilňovali. Hráči chodili z mnohých kútov sveta, ale my sme sa pozreli na päť najlepších, ktorí dorazili z La Ligy.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Álvaro Morata (z Realu Madrid do Chelsea)

Real Madrid za hráča z lavičky dostal sedemdesiat miliónov eur, ale kvalita španielskeho útočníka je nepopierateľná. V Chelsea má nahradiť Diega Costu, ktorý je na odchode. Vo svojom súťažnom debute sa však uviedol zahodenou penaltou, ktorú nepremenil v boji o Community Shield s Arsenalom. V lige prišiel do prvého kola z lavičky, prehru s Burnley neodvrátil, ale jeden gól dal a na druhý prihral.

Prečítajte si aj: VIDEO Valverdeho čaká v súťažnej premiére krst ohňom, Zidanovi chýba tvorca hry

Sandro Ramírez (z Málagy do Evertonu)

Odchovanec FC Barcelona nemal šancu dostať sa do zostavy katalánskeho veľkoklubu, preto odišiel na rok do Málagy. Na juhu Španielska sa mu darilo. Počas minulej sezóny strelil štrnásť ligových gólov. Žiadny iný hráč spomínaného tímu ich za jeden ročník nedal viac. Ak chytí vlak menom Premier League, tak Everton by mu mal vyhovovať.

Prečítajte si aj: VIDEO Rooneyho 4869 dní: Špeciálny moment, prešlo mnou veľa emócií

Danilo (z Realu Madrid do Manchestru City)

Pravý obranca nenaplnil v madridskom veľkoklube vysoké očakávania, takže ponuku Pepa Guardiolu prijal s radosťou. Stál tridsať miliónov eur a nastupovať by mal na pravej strane, kde bude o miesto bojovať s Walkerom. Debut v Premier League však absolvoval naľavo. Zaujímavé je, že pri svojej premiére v drese "Citizens", v príprave, nastúpil práve proti bývalému klubu zo Španielska.

Prečítajte si aj: VIDEO Škrtel hrdinom Fenerbahce: Gólom svojmu klubu zachraňoval bodový zisk!

Vicente Iborra (zo Sevilly do Leicestru City)

Už 29-ročný defenzívny záložník prvýkrát opúšťa rodnú krajinu. Po štvorročnej anabáze v FC Sevilla, s ktorou vyhral napríklad trikrát Európsku ligu, vyskúša Premier League v drese "líšok" z Leicestru. Ten už nie je takým nebezpečným tímom, ako pri zisku titulu, ale stále má čo povedať a prestup rodáka z Moncady krokom vedľa rozhodne nie je.

Prečítajte si aj: VIDEO Conte po prehre s Burnley: Rozhodcov nekomentujem, stratili sme hlavy

Roque Mesa (z UD Las Palmas do Swansea City)

Las Palmas v posledných rokoch strieda lepšie zápasy s horšími, ale na jedného muža sa vždy mohol spoľahnúť. Roque Mesa bol pravdepodobne najdôležitejším mužom zostavy tímu z Baleárskych ostrovov. O defenzívneho záložníka malo záujem napríklad aj Atlético Madrid, vybral si však Swansea City. Tej minulá sezóna nevyšla, teraz by to aj za pomoci dvanásťmiliónovej posily malo byť lepšie.

Prečítajte si aj: FOTO Geniálny záškodník: Fanúšik PSG dokonale vytrollil Apple Store v Barcelone

Ďalšie prestupy na trase La Liga - Premier League: Javi Manquillo (Atlético Madrid - Newcastle United), Kiko Femenía (Deportivo Alavés - Watford), Mathew Ryan (Valencia - Brighton & Hove Albion)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články