Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovenský futbalový talent má roztrhnutý väz a meniskus, koleno je však už bez opuchu

GDANSK - Haraslín má roztrhnutý väz a meniskus, koleno je však už bez opuchu
Zdroj: SportPL
Zdieľajte:

Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Lukáš Haraslín si v zápase poľskej ligy roztrhol krížny kolenný väz i poškodil meniskus a v tomto roku si už nezahrá. Slovenský útočník v službách Lechie Gdansk sa zranil v 2. kole Extraklasy proti Cracovii Krakov.

Prečítajte si aj: Stopér Southamptonu požiadal o prestup, záujem hlásia anglickí giganti!

"Po operácií sa postupne dávam dokopy. Zatiaľ všetko ide tak ako má. Asi mesiac zostanem v Lodži, denne cvičím v priemere asi päť hodín. Závisí to od stavu kolena. Momentálne ho už mám bez opuchu, čo je dobré znamenie. O pár týždňov už budem chodiť na rehabilitáciu do nášho klubového centra,“ povedal Haraslín pre oficiálnu stránku svojej zastupiteľskej agentúry csm-agency.sk.

O jeho dobrú náladu sa v týchto dňoch starajú priateľka so sestrou. "Na môj zdravotný stav sa pýtal aj tréner reprezentácie do 21 rokov pán Pavel Hapal. Zápasy Lechie Gdansk sledujem v televízií. Zatiaľ sa nám veľmi nedarí, no treba si uvedomovať, že oproti jarnej časti sa základná jedenástka výrazne zmenila,“ dodal Haraslín, ktorý verí, že bude pripravený na začiatok zimnej prípravy.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články