Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Škriniar sa v Interi stáva jedným z pilierov obrany: Výborne číta hru, je ako divá šelma

MILÁNO - Spalletti o Škriniarovi: "Výborne číta hru, je ako divá šelma"
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar sa po letnom prestupe do Interu Miláno rýchlo stal jedným z pilierov defenzívy "modro-čiernych". V nedeľňajšom prípravnom dueli proti Villarrealu (3:1) opäť nastúpil v základnej jedenástke a proti účastníkovi španielskej La Ligy odohral 80 minút.

Po zápase si od trénera Luciana Spallettiho vyslúžil pochvalu. "Škriniar je silný a veľmi pozorný, nikdy nepoľaví v ostražitosti. Jeho veľkou zbraňou je, že výborne číta hru. Je ako divá šelma," povedal Spalletti na margo slovenského obrancu, ktorý prišiel na San Siro zo Sampdorie Janov a stal sa najdrahším slovenským futbalistom v histórii.

Prečítajte si aj: VIDEO Škriniar bol pri ďalšom víťazstve Interu, Hamšíkov Neapol len remizoval

Inter sa proti Villarrealu ujal vedenia zásluhou Edera. "Žltej ponorke" sa síce krátko po prestávke podarilo vyrovnať vďaka Robertovi Soldadovi, no čiernohorský útočník Stevan Jovetič opäť zabezpečil Interu vedenie a triumf tímu z metropoly Lombardska spečatil v nadstavenom čase Chorvát Marcelo Brožovič.

"Víťazstvo nad takým kvalitným tímom ako je Villarreal sa vždy cení, no v príprave sme zahrali už aj lepšie, boli tam výkyvy. Dôležité je, aby lopta bola v neustálom pohybe. Som presvedčený o tom, že toto mužstvo má ešte väčší potenciál," dodal bývalý kouč AS Rím, Zenitu Petrohrad či Udinese Calcio.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články