Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Peševski sa zotavuje zo zranenia kolena: Bolo to ťažké, ale návrat na ihrisko sa blíži

PODBREZOVÁ - Macedónsky záložník Dejan Peševski strávil posledný rok a pol v drese FK Železiarne Podbrezová, ale z poslednej sezóny vynechal väčšinu kvôli ťažkému zraneniu kolena, ktoré si ešte stále dáva dokopy. V rozhovore pre náš web povedal, že jeho návrat na trávnik sa blíži. V ktorom tíme to ale bude je otázne, pretože so "Železiarmi" sa nedohodol na ďalšom pokračovaní zmluvy.
Zdroj: zpfutbal.sk
Zdieľajte:

Ako prebiehala dohoda o ukončení spolupráce medzi tebou a Podbrezovou?

"Veľmi dlho sme nejednali. Pred začiatkom sezóny mi športový riaditeľ predložil svoju ponuku a jasne povedal, že vie, že s tím nebudem súhlasiť, ale situácia v klube je momentálne taká, aká je. Vtedy sme si podali ruky a každý šiel svoju cestou."

Ako by si zhodnotil z celkového hľadiska tvoje pôsobenie v Podbrezovej?

"Moje pôsobenie hodnotím do môjho zranenia veľmi pozitívne. Prvý polrok som bol v klube, s ktorým sme sa zachránili a ďalšiu sezónu sme boli na čele tabuľky. Potom však prišlo to zranenie."

Máš z Podbrezovej nejaký okamih, na ktorý nezabudneš?

"Mám, zo zápasu proti Trnave, keď sme vyhrali 3:0 a následne som bol prvýkrát pozvaný do reprezentácie Macedónska."

Aké šance dávaš Podbrezovej v novej sezóne?

"Podbrezovej prajem to najlepšie umiestnenie. Sú tam stále moji spoluhráči. Aj keď klub opustilo trošku viac hráčov, ako malo, tak novému trénerovi prajem nech sa mu darí a nech sa umiestnia najlepšie, ako sa dá!"

Ako je to s tvojím zranením? Kedy očakávaš návrat do herného diania?

"Momentálne sa pripravujem individuálne. Myslím si, že už nie som veľmi ďaleko od môjho návratu na ihrisko, na ktoré sa veľmi teším."

Riešil si si už nový angažmán?

"Moje ďalšie pôsobenie je zatiaľ otvorené. Mám nejaké ponuky z Macedónska, Česka, niečo aj zo Slovenska. Neviem zatiaľ kde najbližšie budem hrať, ale myslím si, že návrat do mojej rodnej krajiny máš ešte čas."

Aké to bolo sledovať z tribúny jarnú časť, kedy sa Podbrezovej nedarilo podľa predstáv, ale ty si nemohol hrať?

"Sledovať mojich spoluhráčov, ako sa im nedarí na ihrisku a vy ste na tribúne je hrozný pocit, ale s tým sa nedá nič urobiť. Bol som na každom zápase, aj keď som bol zranený. Bolo to pre mňa ťažké."

Trúfaš si po zranení vrátiť sa späť aj do reprezentácie?

"Po zranení hlavne rozmýšľam o mojom návrate na trávnik a keď sa priblížim k mojej najlepšej forme, tak určite, že si trúfam zas si zahrať v macedónskom drese. Je to neskutočný pocit."

Počas kariéry si hrával chvíľu aj za Ružomberok. Čo hovoríš na ich cestu Európskou ligou a aké majú podľa teba šance proti Evertonu?

"Sledujem každý slovenský klub, ktorý hrá v Európe a som rád, že Ružomberok postúpil ďalej a bude hrať s Evertonom. Je to dobré pre slovenský futbal. Držím im palce a prajem im postup ďalej."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články