Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Parížanom Neymar nestačí, chcú ďalšiu juhoamerickú hviezdu!

PARÍŽ - Hviezda Arsenalu sa ocitla v Paríži pre možné prediskutovanie prestupu do PSG v hodnote 50 miliónov eur, so športovým riaditeľom a vrchným riaditeľom v piatok poobede.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Alexis Sánchez a jeho zástupcovia sa stretli v Paríži so športovým riaditeľom Paris Saint-Germain Anterom Henriquem.

PSG tvrdí, že ''nič nie je ešte hotové'', ale niektoré francúzske zdroje, blízke vicemajstrovi minulej sezóny Ligue 1 tvrdia, že by sa odchod čilského rýchlika z Emirates Stadium mohol uskutočniť.

Podľa zdrojov, ktoré poskytli informácie portálu goal.com, sa Henrique stretol so Sánchezom a jeho zástupcami v hoteli Royal Monceau od 12:00 CET pre jednanie, ktoré trvalo niekoľko hodín. Henrique bol neskôr natočený, ako opúšťa hotel. Tento hotel sa stal miestom, kde Parížania dokončujú prestupy.

Manažér ''kanonierov'' Arséne Wenger naznačil, že postoj klubu sa nezmenil a Alexis nie je na predaj, ale vyjednávania o novom kontrakte nepokročili tak ako Wenger dúfal a krídelník nepreukázal žiadny záujem podpísať prípadné predĺženie, čo by znamenalo, že budúce leto sa stane voľným hráčom.

Sánchezov agent Fernando Felicevich použil záujem Manchesteru City a Paris Saint-Germain, ako dôvod na zvýšenie výplaty na 400-tisíc libier týždenne.

Realizačný tím očakáva Alexisov návrat z dovolenky 30. júla, podobne sú na tom jeho spoluhráči Skhordan Mustafi, Hector Bellerín, Rob Holding a Calum Chambers.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články