Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Poór chce predať Spartak: Prídu do Trnavy čínske milióny?

TRNAVA - Vladimír Poór chce predať futbalový klub Spartak Trnava!
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Vladimír Poór sa chce stiahnuť z veľkého biznisu a zvažuje predaj viacerých firiem. Portál aktuality.sk prišiel so správou, že Poór rokuje s čínskou investičnou skupinou CEFC China, ktorá už dlhšiu dobu skupuje firmy na Slovensku a v Česku.

Prečítajte si aj: VIDEO Buffon dostane konkurenciu, do Juventusu prichádza bývalý gólman Arsenalu či AS Rím

Malo by ísť o želieziarske opravárske podniky (ZOŠ) v Trnave a vo Zvolene. K ním je Poór ochotní pribaliť i trnavský klub. "Celá transakcia stojí momentálne na cene. Poór žiada privysokú cenu za svoje ŽOS-ky. Číňania nie sú ochotní zaplatiť toľko, koľko požaduje, pretože firmy budú potrebovať ďalšie investície do modernejších technológií,“ cituje portál aktuality.sk jeden zo svojich zdrojov.

Po Slavii Praha i Spartak?

Čínska investičná spoločnosť CEFC China už vlastní jeden klub na území Česka a priniesla i veľké úspechy. Slavia Praha sa po dlhých rokoch tešila z titulu majstra Česka. Navyše, pred novou sezónou prišlo do klubu veľké množstvo zvučných mien na čele s portugalským virtuózom Dannym. Ak by sa majiteľ Spartaka Trnava a vedenie CEFC China dohodli, možno by sme v Trnave mohli čoskoro vidieť taktiež zvučné mená svetového futbalu!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: aktuality.sk

Diskusia

Podobné články