Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Gyömbér má za sebou sústredenie s AS Rím, zrejme však pôjde na hosťovanie

BRATISLAVA - Slovenský futbalista Norbert Gyömbér začal s prípravou na novú sezónu s AS Rím, no jeho budúcnosť v klube je otázna. Chcel by však zostať v Taliansku.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Vlani Gyömbéra poslali Rimania na hosťovanie do Pescary, neskôr do ruského Tereku Groznyj. "Predovšetkým som tam odohral solídnu porciu zápasov, čo sa mi v Ríme nepodarilo. A to mi dodalo nové skúsenosti," povedal Gyömbér pre web slovenského futbalového zväzu. S AS Rím má za sebou 24-ročný reprezentant sústredenie v Dolomitoch, s kádrom absolvoval celú kondičnú prípravu. Je však pravdepodobné, že pri nabitej zostave AS pôjde slovenský futbalista opäť na hosťovanie.

Prečítajte si aj: VIDEO Taliansky majster sveta si hľadá prácu na internete: To ho vážne nik nechce?

"V prvom rade chcem odohrať celú sezónu na jednom mieste. Mám nejaké ponuky, uvidíme, ako to celé dopadne. V AS Rím sa vymenilo teraz veľa hráčov a odišli aj takí, čo sa veľmi nečakalo. Samozrejme, najviac chýba legenda Francesco Totti, ktorý ukončil aktívnu kariéru. Ostáva však v klube ako športový riaditeľ," uviedol Gyömbér a k otázke ďalšieho pôsobenia dodal: "Najradšej by som zostal v Taliansku. Poznám jazyk a život v krajine mi je blízky."

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články