Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PSG ponúka za Neymara toľko, že sa vám zatočí hlava: Čiastka súčasného prestupového rekordu je oproti tomuto nič

PARÍŽ - Rekordný futbalový prestup by mohol byť prepísaný už počas tohto leta.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Paris Saint-Germain je ochotný zaplatiť neuveriteľných 222 miliónov eur za hviezdu FC Barcelona Neymara, ktorý by údajne mal súhlasiť so zmenou pôsobiska a presťahovať sa do Parc des Princes.

Popri pozoruhodnej transferovej čiastke by bez povšimnutia neostal ani hráčov plat, ktorý by v čistom činil tridsať miliónov eur ročne a navyše by dostal ďalšie nemalé sumy na bonusoch. To by z neho spravilo jedného z najlepšie platených futbalistov planéty.

Prečítajte si aj: VIDEO Chelsea má vážny záujem o hviezdu Manchestru City!

Ak francúzska strana dostane od Neymara slovo, že je ochotný opustiť "Blaugranas", tak bohatí majitelia tímu z Paríža nebudú váhať ani chvíľu a pokúsia sa prestup okamžite zrealizovať.

Španielsky denník Sport nedávno uviedol, že Brazílčan sa necíti úplne komfortne na Nou Campe, pretože chce byť najväčšiu hviezdou tímu, avšak toto miesto stále patrí a patriť bude, Lionelovi Messimu.

Prečítajte si aj: VIDEO Manchester United je blízko k dohode s Interom: Prísť by mal chorvátsky záložník

Manchester City a Manchester United sa taktiež zaujímajú o služby tohto hráča, žiadnu konkrétnu ponuku však ešte ani jeden z tejto dvojice nepredložil.

Stojí za pripomenutie, že vlani Neymarov otec verejne priznal rozhovory s PSG: "Tých rozhovorov bolo viac, nie len jeden," povedal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: marca.com

Diskusia

Podobné články