Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bývalý hráč Senice či Slovanu sokolom? Obranca Getafe chce hrať za Slovensko!

BRATISLAVA - Nicolas Ezequiel Gorosito by rád reprezentoval Slovensko.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V roku 2011 sa objavil v drese Senice, v ktorej odohral 45 zápasov a následne prestúpil do bratislavského Slovana. V Bratislave pôsobil až do roku 2016. V hlavnom meste Slovenska si našiel manželku a postavil si dom.

Následne ale prišlo ukončenie pôsobenia v drese belasých a Gorosito sa ako voľný hráč dostal do Španielska. Tam obliekol dres druholigového Getafe a v poslednej sezóne sa dočkal fantastického postupu do prvej španielskej ligy! Vedenie španielskeho klubu predĺžilo s Gorositom kontrakt na jeden rok s opciou.

Prečítajte si aj: VIDEO Bývalý útočník Middlesborough prestupuje do Austrálie

V rozhovore pre denník Šport sa argentínsky rodák vyjadril, že by rád reprezentoval Slovensko. "Bolo by to skvelé. Slovensko sa mi veľmi páči, päť rokov som hral ligu, postavili sme si tu dom. Jazyk ešte neviem úplne dokonale, ale stále sa učím. Uvedomujem si, že teraz sa musím presadiť v Španielsku na najvyššej úrovni, len tak budem mať reálnu šancu dostať sa do reprezentácie," vyjadril svoju túžbu Gorosito.

Gorosito si vlani v lete zobral za manželku Slovenku a ich dcéra je tiež Slovenka, no slovenský pas ešte nemá. "Samozrejme, v prípade, ak by som už mal vybavený pas.Jedno však platí určite: Chcem hrať za Slovensko," odpovedal na otázku Športu, či nemá v pláne vybaviť si pas a ponúknuť svoje služby trénerovi Kozákovi.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Denník Šport, sport.sme.sk

Diskusia

Podobné články